zondag 8 april 2018

En toen veranderde er iets in mijn leven ..

Snake's head - Kievitsbloem (Fritillaria meleagris) ...
Photo by Martha de Jong-Lantink on Foter.com / CC BY-NC-ND
Veranderingen groot en klein, het overkomt iedereen in zijn of haar hele leven. Zo ook in het leven van mij en mijn geliefde. Veranderingen kunnen in positieve en negatieve zin van het leven zijn. Wat het voor ons is, lees je verderop in het artikel. 


Het leven zit vol veranderingen, mooie momenten en natuurlijk ook minder mooie momenten. Op dit moment groeit en bloeit er iets prachtigs in mij, waar we intens gelukkig mee zijn. 
Wij zijn namelijk in verwachting van ons eerste kindje. Het besef er van is er nog niet altijd, maar nu ik dit typ en het nogmaals besef voel ik het steeds meer. 

baby holding hand parents babis
Photo on Foter.com
In verwachting zijn is natuurlijk niet iets wat je zomaar doet en wat zomaar kan. Het moet je natuurlijk gegeven zijn, maar je moet het ook kunnen. Je moet een stabiele leefomgeving  hebben en financieel gezien moet je het ook stabiel hebben.
Wij hadden samen het gevoel dat we er klaar voor waren, we hadden het gevoel dat we er voor zouden kunnen zorgen en zijn intens gelukkig dat het ons zo snel gegeven mag zijn. 

Het moment dat ik de test deed hebben we elkaar even aangekeken in stilte. We moesten het allebei even laten bezinken, want zo snel hadden we niet verwacht. Nadien waren we intens gelukkig en er helemaal klaar voor. 

Persoonlijk heb ik tijdens het stil houden wel wat onzekere momenten gehad. Wat zouden andere ervan vinden? Zijn we niet eigenlijk nog te jong? Had ik moeten wachten op een echte vaste baan? (Ik werk als vaste invaller, wat ik ook mag zien als vaste baan maar geen vaste werkplek.) 
Maar nu het eruit is ben ik blij met de stap in ons leven en dat het ook nog eens gelukt is maakt ons enorm blij. 

Je zult nog wel enorm veel leuke artikelen gaan lezen over het zwanger zijn, het shoppen en nog veel meer. En ik hoop dat jullie die ook met heel veel plezier zullen lezen. 

Liefs, Daniƫlle


1 opmerking: