donderdag 12 april 2018

De 5 leukste kraamcadeaus/shops

Presents presenting paper
Photo on Foter.com
Cadeautjes, zodra je bevallen bent en de eerste kraambezoek langskomt krijg je ze. Je hebt standaardcadeaus die je vaak voorbij ziet komen. Zoals kleertjes, speelgoed en boekje zijn veel gegeven cadeaus. Ik ging het internet eens af voor een aantal leuke cadeaus. Binnenkort moet ik er ook één geven, dus de inspiratie is niet voor niets.


Mr. Starsky Amsterdam
Ik vind dit echt een enorm gaaf en uniek cadeau. Je kunt de sterrenhemel tijdens de geboorte van het kindje op poster laten drukken. Je hebt drie soorten posters, waardoor er voor een ieder wel een passende is bij de babykamer of de smaak van de ouders. Het is uniek en enorm bijzonder. 

Gerelateerde afbeelding
Foto van Mr.Starsky Amsterdam
Kiekebooo
Op deze webshop zijn verschillende leuke items te shoppen als kraamcadeau. Maar ook een aantal toffe boxen. De boxen hebben verschillende stijlen en bevatten verschillende merken. Daarnaast is er bij een aantal boxen per box ook nog weer een keuze te maken in kleur o.i.d. De boxen kosten tussen de €24.95 en €49.95. De prijzen vind ik erg betaalbaar voor wat erin zit. 
foto van Kiekebooo kraamkado.

Happily ever after deco
Naast een hele hoop leuke kleding en accessoires voor de babykamer. Hebben ze ook leuk speelgoed voor kinderen. En het allerleukste vind ik de koffertjes. Ik ben echt geneigd nu al de hele winkel voor mezelf leeg te kopen. Het is allemaal zo schattig en zoet. De prijzen zijn ook erg betaalbaar, wat het natuurlijk ook weer leuk houdt om het cadeau te doen. 

foto van Happily ever after deco.

Jollein
Hier kun niet alleen super terecht voor leuke cadeaus, maar ook voor jezelf wordt je hier heel blij. Ook hier kan ik de hele webshop wel leeg kopen. De stijl van de spullen is zo ontzettend leuk, waar je heel blij van wordt als je er naar kijkt. Als je houdt van kleur is er iets, houdt je meer van zwart/wit dan hebben ze ook een hele toffe stijl voor jou. Ook de prijzen van deze webshop zijn redelijk betaalbaar. Ik vind baby spullen persoonlijk erg duur en overprijsd. Maar het is natuurlijk ook een business die altijd loopt en waar mensen het wel betalen als ze iets moeten hebben. 
foto van Happily ever after deco.
The Little Market
Ook een ontzettend leuke webshop die ik ontdekte tijdens mijn struintocht over het online web. Van kleding tot speelgoed ze hebben alles. Daarnaast zag ik al enorm leuke items staan voor de babykamer. Bijvoorbeeld hele toffe muurstickers en opbergzakken. Daar wordt je blij van. De items zijn erg betaalbaar en weer enorm passend bij ieder zijn of haar stijl. 
foto van The Little Market.

Alle inspiratie heb ik zelf opgezocht en is absoluut niet gesponsord. Alle foto's bij de webshop bevatten een link naar de betreffende webshop, zodat jullie er snel naar door kunnen linken. 
Ik heb weer een hoop leuke shops ontdekt in mijn struintocht naar een leuk kraamcadeau en heb zeker een leuk idee kunnen vinden om cadeau te geven.
Deze cadeaus kun je natuurlijk  ook op je eigen verlanglijstje zetten als kraamcadeau of lekker zelf shoppen, want zoals muurstickers  die zijn wel erg persoonlijk. Dan kun je het aan iemand vragen of zelf lekker shoppen!
Natuurlijk hebben de welbekende winkels als HEMA, Zalando en Wehkamp ook erg veel leuke items, maar dit vond ik te voor de hand liggend. Wat frisse inspiratie is nooit verkeerd.

Heb jij nog een leuke tip voor webshop of winkels?
Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik vind dat je leuke dingen laat zien! Het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen