maandag 30 april 2018

Christina Aquilera Red Sin


Al mijn parfumflesjes waren schoon leeg. Toevallig was ik bij de Action en nam ik daar eens een kijkje bij de parfums. Ik kwam deze parfum van Christina Aquilera tegen en test deze natuurlijk graag voor jullie!Als eerst vind ik de verpakkingen van de Christina Aquilera parfums altijd prachtig. Heel stijlvol en heel goed passend bij hoe ze is. Het fles heeft een mooie vorm en dop, wat het niet lijkt ogen dat het een vrij goedkope geur is. In de flacon die ik kocht zit 15 ml, waar ik €4.79 voor betaalde. 


De geur is wel meer een avondgeur naar mijn mening. Het is een warme geur, maar heeft ook hele frisse noten in zich. Persoonlijk houd ik enorm van dit soort geuren. De geur bevat de volgende noten.

Topnoten: Rode appel & Kaneel

Hartnoten: Cyclamen

Basisnoten: Sandelhout, Muskus & Gember


Voor nog geen 5 euro kan je natuurlijk niet veel zeggen over een geur. Maar jullie willen natuurlijk mijn eerlijke mening horen. Ik vind het echt een heerlijke geur. Een geur die ik graag draag en heel erg fan van ben. Alleen een beetje jammer aan de geur dat je het niet heel lang blijft ruiken. De geur vervliegt heel snel en dan blijven waarschijnlijke de basisnoten over die niet heel sterk zijn.

In het begin is de geur heel sterk en opvallend, daarna wordt de geur heel warm en op het laatst moet je echt zoeken naar de geur op je huid. Het is er nog wel, maar heel zacht. Al met al zeer tevreden en het is een prima tas die je snel even in je tas kan gooien om mee te nemen en gedurende de dag nogmaals op te spuiten.

Heb jij wel eens geuren van Christina Aquilera geprobeerd?
Liefs, Daniëlle

16 opmerkingen:

 1. Wat een fijn prijsje voor een mooi uitziend parfum zeg! Lang leve de Action!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze geur kende ik nog helemaal niet. klinkt als een lekker geurtje. niet te overheersend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zo'n heerlijke geur! Bijna alle geuren van Christina Aguilera zijn lekker maar dit is wel mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw - dat is wel heel goedkoop :) Ik gebruik zelf nooit geurtjes, maar mensen om me heen wel, dus geef ze wel af en toe kado.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken eerlijk gezegd geen een geurtje van haar, ik zal het zeker proberen want je bent zo enthousiast en de prijs is nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ikheb die denk ik nog nooit geroken... maar 5 euro vind ik echt heel weinig geld.. haha. Jammer dat het zo snel vervliegt maar dat is misschien wel logisch ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bijzonder flesje! Ik ga er op letten in de parfumerie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog nooit een geur van haar gehad volgens mij. Maar de prijs is niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik krijg echt flashbacks van dit luchtje! De variant met zwart kant (volgens mij haar eerste luchtje) was echt mijn favoriet! Daar heb ik flessen van leeggespoten! *.*

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij als man een vreemde wereld, die van de parfum. Toch leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw maakt Christina nog steeds luchtjes haha. Dat flesje met die zwarte kant heb ik veel gebruikt. Tegenwoordig gebruik ik toch liever wat luxere parfums. Ook omdat de geur langer blijft hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb ongeveer dezelfde gehad maar toen was het een zwarte bedrukking inplaats van rood geloof ik. niet super fan, heb andere favorieten

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh ja dit geurtje ken ik nog wel! Persoonlijk is dit niet een van mijn favoriete..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor die prijs kan je sowieso niet twijfelen. Leuk flesje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ken deze geur niet maar zoals je hem omschrijft ruikt hij vast lekker. Het flesje vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het iets te zoet, maar leuk om cadeau te even ook

  BeantwoordenVerwijderen