donderdag 19 april 2018

5 toffe mama fashionshops


Om te shoppen voor je kindje is natuurlijk al ontzettend leuk om te doen. Ik kan niet stoppen met kijken en neuzen op verschillende webshops. Maar ik wacht eerst nog even het geslacht van het kindje af, voordat ik helemaal los ga. In de tussentijd is het natuurlijk wel leuk om lekker voor jezelf te gaan shoppen. Ik zet 5 webshops op een rijtje waar ik tot nu toe al een enorme wishlist van heb. 


Ik ben vast en zeker nog een aantal toffe webshops vergeten. De meeste merken worden wel verkocht bij twee van de webshops die ik heb toegevoegd aan de top 5. Laten we maar gauw beginnen. Ik heb een aantal toffe items uit de shop en die op mijn wishlist staan toegevoegd als collage. 

H&M
Bij de H&M  kan ik altijd terecht voor leuke items. Het Sale shoppen vind ik er ook altijd erg leuk. Leuke items nog scoren voor kleine prijsjes. De prijzen van de zwangerschapskleding zijn niet hoog en ze hebben een aantal toffe items. Wel vind ik het veel basic items en zijn ze niet heel erg uitgesproken. Maar leuk zijn ze zeker. 

ASOS

Hier ben ik een aantal hele mooie items tegengekomen die heel hoog op mijn wishlist staan. Bijvoorbeeld de twee jurkjes links en rechts onderin. En de top/blouse rechts onderin. Ze hebben leuke items en echt heel veel items. De prijzen variëren enorm, maar het blijven leuke prijzen. In deze shop is wat meer diversiteit te vinden als je van wat meer kleur of printjes houdt. 

C&A


Ook C&A heeft net als H&M veel basic items. Absoluut enorm leuke items, maar ik mis soms wat kleur en fleur. De meest toffe items van C&A vind ik de twee rokken onderin. Ik draag graag een kokerrok en ik denk dat het voor in de zomer ook heerlijk zal zijn. Het is mooi afgekleed en stijlvol en het zit ook nog eens lekker. Deze zal ik zeker nog shoppen voor deze zomer.

BellyFashion

Voor mij een geheel onbekende webshop. Maar bij deze webshop verkopen ze vele verschillende merken. Van Noppies tot Mamalicious. Deze shop heeft ook vele leuke items en ook hier is wat meer kleur en fleur te vinden. Je ziet wat meer printjes voorbij komen en het zijn niet hele basic items. Het jurkje rechts onderin vind ik heel gaaf, maar vind ik eigenlijk ook weer te prijzig voor de korte duur van de zwangerschap. Het jurkje kost namelijk €79,99. Er is vast een soortgelijke te vinden, net is goedkoper.. 

Zalando

Als laatste Zalando, daar kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Voor de kleine portemonnee is er genoeg leuks te vinden, zie hierboven. En voor de dikke portemonnee ook. Persoonlijk heb ik dat er niet voor over en vind ik dat een beetje zonde van mijn geld. Bij Zalando vind ik wel de kleuren weer wat meer basic evenals de printjes. Maar toch een aantal hele toffe items voorbij zien komen. De zwarte jeans staat hoog op mijn wishlist. 

Genoeg leuke shops voor verschillende budgetten. Heb jij nog een leuke webshop tip het vooral in de reacties even ! Dan ga ik daar ook nog even neuzen. 

Veel liefs, Daniëlle


5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat lichtblauwe jurkje erg leuk! Dat is ook ideaal voor na de bevalling als je borstvoeding geeft omdat je het aan de bovenkant kunt openknopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik was gek op jurkjes tijdens de zwangerschap. Ik kocht veel bij h&m en sans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items! Voor mijn zwangerschap kocht ik vooral items bij Miss Etam en H&M x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bonprix heeft ook wel leuke items voor een fijne prijs! Ik vind het bloesje van C&A erg tof trouwens, al koop ik maar niks meer met nog maar 5 weken te gaan, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig kan mama fashion onwijs mooi zijn :) Ik ben niet zo van de zwangerschapsbanden, dus mooie kleding tijdens de zwangerschap is een must! :)

  BeantwoordenVerwijderen