donderdag 8 maart 2018

Review: Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera


Dove vind ik altijd een heerlijk merk als het gaat om lichaamsverzorging. Ik gebruik standaard de Silk Dry deodorant, maar het werd wel eens tijd voor een andere lijn. 
Ik kwam deze nieuwe geur Pear & Aloë Vera tegen, eens kijken of deze ook zo lekker is..De verpakking van Dove producten vind ik altijd erg mooi. Ze zijn handzaam, makkelijk in gebruikt en het ziet er mooi en fris uit. Het kleurgebruik van Dove is altijd heel fris of zacht, bij deze lijn komen de frisse tinten erg naar voren. De turquoise tinten geven een mooie combinatie bij de lijn en brengt de peer mooi naar de voorgrond. Maar dan natuurlijk het belangrijkste van deze lijn, de geur en de verzorging. 
De geur is echt heerlijk. Het is wel een zoete geur, daar moet je natuurlijk van houden. Als je wat langer ruikt heeft het ook wat frisse en warme tonen. Meestal vind ik een douchegel wel perfect passen bij zomer of winter, maar deze zou heel goed voor alle seizoenen kunnen. Echt heerlijk deze geur. De verzorging bij Dove is ook altijd goed. De douchegel schuimt op de heerlijk Dove manier en geeft een zacht gevoel tijdens en na het douchen.Dan de deodorant, deze heeft dezelfde geurtonen. Maar ik moet wel zeggen dat ik de deodorant een stuk minder zoet vind. Hij is erg verfrissend, hij geeft een heel fijn gevoel na gebruik. Daarnaast is het net een parfum, want de geur is heerlijk en ruik je goed. Persoonlijk houd ik daar wel van in een deodorant, die je goed de hele dag ruikt. Daar is hij zeker voor geslaagd. Pluspunt is natuurlijk dat er geen alcohol in zit, dat wil natuurlijk niet zeggen dat de rest van het ingrediënten perfect is natuurlijk. Ik ben ontzettend tevreden over deze twee producten en zou deze zeker weer aanschaffen. De geur is echt wel mijn favoriet geworden van alle Dove lijnen. Zeker het aanraden waard of even het snuffelen in de drogisterij. 
Je shopt de douchegel voor €3.59 en de deodorant €3.99. Hier voor zou ik wel even wachten tot een aanbieding, Dove is vaak in de aanbieding bij een drogisterij of supermarkt en dan kun je deze producten voor een leuk prijsje scoren!

Welke geurlijn van Dove is jouw favoriet?
Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik vind deze geur zo LEKKER! Echt een hele lekkere toevoeging aan de collectie. Ik houd normaal iets meer van de zachte geuren zoals komkommer, maar dit is ook echt een lekkere.

    BeantwoordenVerwijderen