vrijdag 1 december 2017

Review: Rituals Handzeep


Jullie weten inmiddels dat ik gek ben van Rituals en dat ik bijna van elke lijn wel ontzettend kan genieten. Je hebt niet alleen producten voor je lichaam bij Rituals, maar ook nog vele andere toffe producten waaronder de handzepen.Ik maak inmiddels alweer jaren gebruikt van de Rituals handzepen, maar heb er nooit echt een review of artikel over geschreven. Dit leek mij wel eens tijd, nu ze een prachtige nieuwe verpakking hebben. 
De verpakking is veranderd van een ronde vorm naar een mooie strakke rechthoekige vorm. Daarnaast hebben ze nog een leuk bijkomend iets, want je kunt ze nu navullen. Eerder moest je telkens een nieuwe fles kopen, maar nu kun je het navullen met jouw favoriete geur. Als je op dat moment kiest voor een andere geur heb je niet de juiste flacon daarbij, maar persoonlijk vind ik dat niet heel erg. 

Voor de variant Ritual of Dao was op het moment dat ik het kocht geen navullig, dus ik ben gegaan voor de Ritual of Sakura navulling. Beide geuren ken ik goed en zijn absoluut heerlijk!
Excuus voor mijn camera in de prachtig reflecterende flacon. 
Ik vind de verpakking erg strak en goed passen bij Rituals, al vond ik dat overigens ook bij de voorgaande flacon. Natuurlijk staan er weer prachtige quotes op de verpakking wat je bij elk artikel weer terug ziet. 

De handzeep Ritual of Dao bevat Witte lotus en Yi Yi Ren, dit zorgt voor een hele warme en zachte geur. En het geeft een fijn en verzorgend gevoel aan je handen. Je blijft de geur lekker lang ruiken, maar wel op een subtiele manier. Het is niet te sterk of overheersend. 
Zelfs de navulling ziet er ontzettend leuk uit, met ook weer de welbekende quotes. Daarnaast wordt er op de achterzijde van de verpakking beschreven hoe je de flacon kunt navullen met deze navulling. Dit wordt in een duidelijk drie stappenplan verteld.

De Ritual of Sakura bevat Rijstmelk en kersenbloesem. Deze ingrediënten voeden en zuiveren de huid. Deze geur is wat zoeter en heeft iets bloemigs. Daarnaast is deze ook heel warm en zacht en is het een fijne geur om gedurende de dag op je hand te hebben. 

Ik word heel blij van dit soort producten en mag mijn handen graag goed verzorgen met fijne producten. Je betaald er wel wat meer voor, maar je doet er ook ontzettend lang mee. De flacon kost €9.99 en de navulling €7.50. Wat natuurlijk wel prijzig is, maar daar krijg je ook absoluut kwaliteit voor terug!

Gebruik jij ook een luxere handzeep of juist een hele goedkope?
Veel liefs, Daniëlle


1 opmerking: