vrijdag 8 december 2017

Review: Catrice Eye brow Set


Wenkbrauwen het is tegenwoordig echt wel een dingetje. Ze moeten perfect zitten volgens velen. Iedereen heeft ook zijn eigen vorm, manier en producten voor de perfecte wenkbrauwen. Ik test het wenkbrauw setje van Catrice, zal dit de perfecte set zijn voor mijn wenkbrauwen?
De één staat uren voor de spiegel voor de perfecte wenkbrauw en de ander doet helemaal niets. Ik zit daar precies tussen in, ik ben er wel even mee bezig maar ik wil er absoluut niet te lang mee bezig moeten zijn. Het moet makkelijk zijn en snel. Natuurlijk wel met een strak resultaat.


De Eyebrow Set van Catrice ziet er op het eerste oog leuk en simpel uit. De vormgeving is strak, maar past daarin ook heel goed bij het merk Catrice. Op de achterzijde van de verpakking wordt uitgelegd hoe je het beste te werk kunt gaan met je wenkbrauwen. Inclusief epileren en in vorm brengen met een borstel. 

Het in vorm brengen van je wenkbrauwen kunnen ze vragen, omdat de tools die je daarvoor nodig hebt zijn toegevoegd aan het doosje. Door middel van een handige lade heb je de mini tools binnen handbereik. Is dit niet handig voor als je op reis gaat, ik vind het ideaal.
Daarnaast zien ze er ook nog prima en goed uit en kun je ze goed gebruik. Ik vind het pincet heel fijn in gebruik en het kwastje werkt ook erg strak. De Eyebrow Set bevat twee tinten. Een asblonde tint en een donker bruine tint. Beide kun je mooi opbouwen naar de perfecte kleur. Doordat het poeder is kun je de hele donkere tint ook prima vervagen naar een wat lichtere bruintint. De asblonde tint is natuurlijk perfect voor mij met mijn blonde haren en mijn asblonde wenkbrauwen.


De poeder zijn zeer goed gepigmenteerd, maar het blijven wel echt poeder. Pas op voor fall out, want dat hebben ze zo nu en dan wel een beetje. Als je teveel product op je kwast hebt vooral. 
Ik vind ze er heel goed uit zien. Ik heb natuurlijk even flink wat product aangebracht zodat je goed kunt zien naar welke kleur je ze kunt opbouwen. Dit kun je prima vervagen met de bijgevoegde borstel.


Dan het belangrijkste natuurlijk, hoe ziet het er uit op je wenkbrauw. Ik vind het resultaat erg mooi en strak. Je kunt fijn werken met het kwastje, maar ik vind het persoonlijk toch wat fijner om een wat langere kwast in mijn handen te hebben. Anders is het een enorm gepriegel. Ik vind het resultaat mooi en je kunt hem goed opbouwen. Zo nu en dan wil ik de donkere tint ook nog wel gebruiken om net wat meer diepte aan te brengen, maar dan moet ik meer tijd nemen voor mijn wenkbrauwen. 

Dit resultaat heb ik in een paar minuten gefixt en ik vind het er goed uit zien. Ik ga het product zeker nogmaals kopen als het op is en ik gooi mijn potloodje aan de kant. Ik ben zeer tevreden!
Je kunt de Catrice Eyebrow Set shoppen bij verschillende drogisterijen en kost €3.99. Dat is absoluut niet duur en je kunt er echt enorm lang mee doen. 

Welke producten gebruik jij voor je wenkbrauwen?
Veel liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten