woensdag 1 november 2017

Review: Rituals of Sakura


Rituals is een merk wat we allemaal wel kennen. Ze hebben geuren waar je van moet houden, want ze zullen voor de één heel uitgesproken zijn en voor de andere echt heerlijk. 
Eén van mijn favoriete lijnen is de Rituals of Sakura, ik probeer vandaag een Caring Shower oil.
Rituals of Sakura is de witte lijn van de Rituals. Deze lijn bevat kersenbloesem wat zorgt voor de zoete noot in de producten. De rijstmelk zorgt voor de verzorgende eigenschappen. De kersenbloesem, ook wel Sakura, verteld het ontwaken van de natuur. Het symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol van moet genieten.


Prachtige quote, perfect passend bij het product 'celebrate each day as a new beginning'.De flacon heeft een handige dop. Om de dop zit normaliter nog een bescherm dop, waardoor je de dop niet meer kunt indrukken. Je kunt het product heel goed doseren, zodat je niet in één keer een hoop olie op je handen hebt. Daarnaast is het een stevig dop, die zeker tegen een stootje zou moeten kunnen.


Ik heb ooit één keer een douche olie van Nivea gebruikt, maar dat is echt al jaren geleden. Nu ik dit product weer in mijn handen heb moet ik daar erg aan wennen. Ik vind het heel apart dat je met zo'n olie product je lichaam goed kunt wassen, verzorgen doet het absoluut. Alleen al op mijn handen voelt het enorm zacht.

Onder de douche is het na even uitwrijven een zachte substantie. Het is geen schuimende substantie, het voelt echt ontzettend zacht aan. Ik kan niet goed beschrijven wat het wel is. Ik vind het alleen lastig hoe je dit het beste aanbrengt met een washand, douchepuf of gewoon met je handen. Met je handen vond ik wel dat je veel product gebruikt, je pakt dan sneller nog een beetje erbij.

Ik vind het een heel fijn product, het is heel anders dan een standaard douchegel of foam. Het is ook zeker even wennen, maar verder is het heerlijk en de geur is gewoon perfect. Ik houd zo van deze lijn! Ik ben fan en zal deze zeker nog eens aanschaffen, als al mijn andere producten op zijn ..

Heb jij wel eens een douche olie gebruikt?
Veel liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik ben een hele grote rituals fan, maar vind douch en bad olie's gewoon niet zo fijn.. Het voelt zo vettig haha.
    Ik schuim me liever helemaal in bed een goede douche foam

    BeantwoordenVerwijderen