donderdag 16 november 2017

Review: Palmolive Coconut


Kokos ik vind het echt heerlijk, het is een fijne warme geur die perfect is in een douchegel. Dat vind ik persoonlijk, want er zullen ook vele zijn die het absoluut niet lekker vinden.
De flacon vind ik niet heel spectaculair. Wel vind ik de sticker op de voorkant heel gaaf. Heel natuurlijk en prachtige kleurcombinatie. Alleen de paarse tint kan ik niet geheel plaatsen.

Palmolive heeft natuurlijk hun eigen herkenbare logo. Die door de jaren heen nauwelijks veranderd is. op de blaadjes na. Ik weet nog dat wij Palmolive altijd als shampoo gebruikten. Ik vond de geuren daarvan altijd heerlijk. Het waren toen nog tubes met een draaidop.


De Kokos geur en verzorging is natuurlijk niet het enige wat toegevoegd is aan dit product. Daarnaast zit er ook een verzorgende melk in. Dit is ook te verklaren aan de kleur van het product. Melkachtige producten zijn vaak wit en dat is deze ook, de foto volgt verderop. 


De ingrediënten lijst, je ziet het misschien al wel staan, bovenaan zie je S L S al vrij in het begin staan. Velen zullen het product daarom niet aanschaffen, persoonlijk heb ik daar niet heel veel problemen mee. Ik hecht daar niet heel veel waarde aan. Zolang ik het product verzorgend vind voor mijn huid, het ruikt lekker en droogt niet uit. 


De dop heeft wel een groot gat, waardoor er snel veel product uit komt. Zoals je kunt zien is dat bij mij een beetje misgegaan.


Het product is erg zacht en voelt heel fijn aan op de huid. Het geeft een heerlijk verzachtend gevoel en verzorgd goed. De geur blijft niet heel lang hangen, maar is wel ontzettend lekker. Het is een hele warme kokos geur, niet de muffe kokosgeur wat ook wel eens gebeurt.

Ik vind het een prima en fijn product. Het is natuurlijk niet heel spectaculair, maar zeker een aanrader. De douchegel is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €2.75

Wat vind jij van kokos geur in doucheproducten?
Veel liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten