maandag 6 november 2017

Review: Magnesiumolie


Een sportolie, ik heb het nog nooit gebruikt en heb er nog totaal geen ervaring mee. We gaan er blanco in en we zien waar mijn mening gaat eindigen .. 
Magnesium zorgt er voor dat spieren sterk en soepel blijven. Het zou moeten helpen bij het verminderen van spierpijn als je fanatieke sporter bent. Het ontspant de spieren.


Volgens de gebruiksaanwijzing zou je het product moeten aanbrengen en daarna er weer af moeten halen. Je zou het kunnen laten zitten, maar dat hoeft dus niet. 
Ook verteld de verpakking dat bij het eerste gebruik de olie licht prikkelend kan aanvoelen. De ingrediëntenlijst van de olie is prima te doen. Het bestaat uit 3 producten water, magnesium en het andere product is een oplosmiddel. Dimethylsulfoxide wordt gebruikt als pijnstiller of antioxidant. 


De magnesium die gebruikt wordt heeft zelfs een soort van keurmerk. De dop van de flacon is op zich prima, maar na even in de kast laten liggen zit er wel een dun olielaagje om de dop heen. Dat vind ik persoonlijk wat minder en een geklieder. 
Het product heeft een oliesubstantie die erg fijn is. Het voelt heel zacht aan. Na het aanbrengen begint het inderdaad erg te tintelen, dit is de eerste keer zo maar de tweede keer ook nog wel een beetje. Ik vind het een erg naar gevoel en heb het product dan ook snel van mijn lichaam verwijdert. 

Door even door te zetten vermindert dit gevoel op den duur wel en heb je en dun olielaagje op je huid. Dit trekt heel langzaam in en wordt wat licht warm. Ik ben fanatiek aan het sporten zoals jullie weten en daarbij hoort ook flink wat spierpijn. Dus het was een perfecte periode om te testen of dit product nu ook echt goed werkt. Voor mij persoonlijk heeft hij niet echt een denderend effect gegeven. Nu heb ik ook niet de meest erge spierpijn, maar ik had toch wel gehoopt dat hij dit echt zou verminderen. 

Ik ben niet geheel overtuigd door dit product en zou het niet snel weer kopen. Maar dat is natuurlijk wat ik persoonlijk vind, het kan voor jou natuurlijk wel hartstikke goed werken. 

Heb jij wel eens een product gebruikt tegen spierpijn?
Veel liefs, Daniëlle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten