woensdag 8 november 2017

Review: Fa Coconut water


Kokos, kokos en nog eens kokos. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Heerlijk om op te eten, maar ook om heerlijk mee onder de douche te gaan. We gebruiken dan natuurlijk geen pure kokos, maar in een heerlijke douchegel.

Kokos, wat een heerlijk frisse flacon is dit zeg. Hele toffe felle kleuren zijn er gebruikt en dat geeft daarnaast ook een hele fruitige uitstraling. Ik vind de producten van Fa er altijd heel kleurrijk uitzien, simpel en vrolijk.


Tja, de ingrediënten. Hoeveel waarde je hieraan hecht is voor een ieder. Ik hecht hier niet de grootste waarde aan. Hier zullen ook niet de beste ingrediënten in zitten.Eén ding vraag ik me nog altijd af, wat is nu het nu van het anders gekleurde topje van de dop. Heeft dat een reden of is dat gewoon voor de leuk. Daarnaast zit er een prima dop op. De dop doseert fijn en laat niet in één keer teveel product door.


De substantie is geheel transparant, wat natuurlijk ook goed klopt bij het product. Het product bevat namelijk kokoswater, wat vrijwel kleurloos is. Het product ruikt heel erg fris, persoonlijk vind ik het een zomerse geur. Zodra de herfst begint mag ik graag wat warmere geuren gebruiken.

Verder is het product erg verzorgend en fijn. Het schuimt lekker, wat natuurlijk door bepaalde ingrediënten komt. Het product heeft geen wauw factor, maar is absoluut prima en zeker een aanrader.

Gebruik jij wel een producten van Fa?
Veel liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten