woensdag 29 november 2017

Review: De Tuinen Face Wash Argan


Het goed reinigen van je huid is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Alle vieze make-up resten eraf, of überhaupt alle vieze resten van de buitenlucht eraf. Er zijn vele verschillende producten waarmee je je huid kunt reinigen, waaronder een face wash. 


Een face wash heb je dan natuurlijk ook weer in vele verschillende vormen. Dit kan in gel vorm, maar ook in een foam. Foam is mijn favoriet, maar deze producten zijn vaak net wat duurder dan een simpele face gel om je gezicht te reinigen. Deze face wash is van De Tuinen, inmiddels is dit Holland&Barrets maar de producten van de Tuinen zijn er nog verkrijgbaar. 

Een face wash in deze foam vorm is de enige die daar verkrijgbaar is. De andere face washes hebben allemaal verschillende substanties en de daarbij behorende eigenschappen.Deze face wash bevat Argan. Argan zorgt ervoor dat de huid goed gereinigd wordt zonder deze uit te drogen. Daarnaast werkt het herstellend en genezend wat de verpakking ook verteld te doen met de face wash. Argan staat ook wel bekend om het gebruik tegen huidveroudering. Zoals de verpakking al verteld bevat het product geen sulfaten, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. En is het product PH neutraal. Daarnaast zie ik ook geen hele rare ingrediënten op de lijst staan die schokbarend moeten zijn. Verbeter me als ik iets over het hoofd zie. 


Met één pomp heb je een hele boel schuim in je hand en kun je je gezicht heerlijk reinigen. Zoals de verpakking verteld wordt aanbevolen om de face wash te verwijderen met argan lotion. Dit kun je doen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het is alleen nooit verkeerd om tot de laatste resten nog even goed weg te halen met een lotion. Er blijft altijd wat achter op de huid, wat je met deze face wash niet weg hebt kunnen halen. 

De foam voelt heel zacht aan en geeft ook een zacht gevoel aan de huid .. 

De Tuinen Face Wash Argan is verkrijgbaar bij Holland&Barrets voor €12.59.

Welke producten gebruik jij om je huid te reinigen?
Veel liefs, DaniëlleGeen opmerkingen:

Een reactie posten