vrijdag 10 november 2017

Review: Catrice All Matt Plus


Foundation, de één gebruikt het wel en de ander niet. De één heel dekkend en de ander juist weer heel transparant, voor iedereen is er wel een perfecte foundation. Het vinden van de perfecte foundation is altijd een zoektocht, zal ik de perfecte foundation gevonden hebben?Catrice All Matt Plus je shopt hem als voor maar €6.59. 
De foundation is verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder kleur 010 Light Beige. Dit leek mij de perfecte kleur bij mijn huidskleur. Het is lastig om voor een lichte huid een perfecte foundation te vinden. Vaak zijn de foundation te oranje of zijn dan nog net een tintje te licht of te donker voor je huid. Ik heb er vaak genoeg als een spook bijgelopen. Nu maar hopen dat deze perfect is. 


De foundation zou 18 uur moeten blijven zitten. Het matteert en de foundation is olievrij. Allemaal mooie pluspunten van de foundation tot nu toe. Nu hoeft een foundation voor mij niet heel mat te zijn, ik poeder het vaak nog even na waardoor ik het meeste dan wel matteer. Als ik de foundation zo in de flacon zien beloofd dat veel goeds. Ik vind hem erg heel goed uitzien en hij lijkt op deze manier goed te passen bij mijn huidskleur. Maar als het product uit de flacon komt kan dat wel weer heel anders lijken.


De flacon heeft een handige pompdop, waar je de foundation prima mee kan doseren. Er komt niet veel tegelijk uit, waardoor je goed je eigen hoeveelheid kan bepalen. Wel is het wat minder als je flacon bijna leeg is, krijg je door de pomp er bijna niets meer uit of zelf helemaal niets meer. En dan komt er lucht uit, als je dan al wat foundation op je hand hebt vliegt dat alle kanten uit. Ik spreek uit ervaring en had het overal zitten, dus pas daar mee op. 
De dop is er makkelijk af te draaien, waardoor je de laatste restjes er makkelijk nog uit kunt halen en je niets weg hoeft te gooien. De foundation heeft een wat dikkere substantie, wat ik persoonlijk wel erg fijn vind. Ik houd niet van hele vloeibare foundation, meestal glimmen die ook als een kerstbal op mijn hoofd. Dikkere foundations dekken natuurlijk ook beter, maar dat is maar net welk effect je wilt bereiken. 
De kleur van de foundation ziet er op dit moment heel goed uit, natuurlijk smeer je het over je gehele gezicht uit en blendt je het in de uit waardoor het effect heel anders zijn, dan deze dikke streep. 

Geen make-up, alleen dagcrème.

Alleen de All Matt Plus Foundation

Gefixeerd met de Essence All About Matt Fixing Powder

De foundation brengt heel fijn aan met een goede kwast, ik gebruik daar mijn Real Technique kwast voor. Je kunt de foundation mooi aanbrengen en opbouwen naar de gewenste dekking. De foundation trekt fijn in de huid en blijft er niet bovenop liggen. Het voelt enorm zacht aan gedurende de dag en verschuift bijna niet. Dit ligt natuurlijk ook aan je activiteit, als ik ga sporten blijft er natuurlijk niets van over. Maar op een normale dag vind ik hem echt perfect. 


Ik ben zeer tevreden over deze foundation. De kleur past goed en hij voldoet aan mijn eisen. Ik vind hem gewoon perfect en zal hem absoluut opnieuw kopen. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed. 

Wat is jouw favoriete foundation/bb/cc cream?
Liefs, Daniëlle


10 opmerkingen:

 1. Ik vond die van Catrice ook altijd de beste met de beste prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foundation ziet er goed uit, past ook bij je huid.
  Mooi!

  xxx, Eva
  www.dark-rebel.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik eigenlijk nooit foundation, jou staat het goed. En fijn dat je zo tevreden bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik maar heel af en toe foundation. Ik gebruik BE van Ici Paris XL. Ik vind het ook altijd een hele zoektocht, dus blijf vaak bij mijn oude vertrouwde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er heel natuurlijk uit. Goed dat je er zo tevreden mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik altijd foundation en test ook veel merken uit. Dat is ook onderdeel van mijn werk. Zelf ben ik nooit zo’n fan van Catrice producten omdat de keuze zeer beperkt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handige review en zeer betaalbaar product. Persoonlijk gebruik ik altijd Clinique.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo op de foto's vind ik de foundation voor jou een beetje aan de gele kant, jammer. Hij lijkt wel goed te dekken :) Zelf gebruik ik een foundatio van Flormar gemixt met een bb cream van een Koreaans merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik momenteel de BB cream van de Etos, maar mijn favoriete foundation kocht ik een paar jaar geleden in Londen, van het merk No 7. Zo jammer dat ik dat in Nederland nergens kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Onze huid komt wel overeen. Gebruik nu MAC zal deze ook een gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen