zondag 15 oktober 2017

Wonen: Rituals of Sakura Geurstokjes


Ik houd van lekkere geuren in huis. Dit haal ik in huis door lekker geurkaarsen of geurzakjes. Maar ik heb nu eens de geurstokjes van Rituals gekocht. Ik heb wel eens een mini versie gehad, maar het werd wel eens tijd voor een grotere variant.
Ten eerste vind ik de vormgeving echt geweldig. Heel simpel en stijlvol en het past echt allemaal perfect in het plaatje. Ik kocht de Rituals of Sakura, omdat dit één van mijn favoriete geuren is. Ik vind bijna alle geuren wel lekker, maar deze springt er op dit moment toch wel echt bovenuit.

De geurstokjes zitten verpakt in een stevige koker, waar tevens ook alle informatie over het product opstaat. Binnen in zit ook nog een briefje met een gebruiksaanwijzing.


Dit is de inhoud van de koker. Er zit een flesje in met het product, de stokjes, een dop en natuurlijk de gebruiksaanwijzing. 


Hier is Rituals ook wel echt heel goed in. Elk product heeft prachtige teksten op zich zo ook deze geurstokjes. En het is nog waar ook, geuren blijven altijd hangen bij bepaalde herinneringen.Ik heb zelf eerst de dop van het flesje eraf gehaald, de houten dop erop gedaan en daarna de stokjes erin geplaatst. En de geur begon gelijk al heerlijk door het hele huis te verspreiden. De geur is heel warm en zacht. Maar niet sterk dat het storend is of dat je er hoofdpijn van krijgt. Daarnaast is de fles heel mooi wit en daardoor totaal niet opvallend. Aan ene kant staat de mooie quote en aan de andere kant Rituals...
En ze staan ook nog eens ontzettend leuk. Ik vind het een mooie kleurencombinatie naast mijn groene plant en koperen waxinelichthouders. Ik had hem persoonlijk iets groter verwacht, maar ik ben er niet minder blij mee. Misschien eerder blijer, want anders wordt het wel heel onstabiel en krijg je het gevaar dat het gaat omvallen. Je haalt natuurlijk wel de dop van de fles eraf, waardoor die gewoon open is. Verder vind ik het echt prachtig en ben ik er ontzettend blij mee.

Ik ben heel benieuwd hoe lang hij het gaat uithouden. Zodra de fles leeg is blijft de geur nog wel even hangen in de stokjes. Dus daar houd ik jullie zeker van op de hoogte, waarschijnlijk kun je ze dan voorbij zien komen in een opgemaakt video. Ik vind het een echte aanrader en zit nu al te kijken welke geur misschien lekker is voor boven. Wat vind jij van geurtjes in huis?
Veel liefs, Danielle27 opmerkingen:

 1. Ik heb die geurstokjes ook, wel een ander geur maar die staan zo mooi in de wc. En de geur blijft tenminste hangen en geeft niet de indruk chemisch te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een heerlijke geur! De Rituals geurstokjes zijn niet goedkoop maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug vind ik. Bij mij blijft de geur altijd lang aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hiermee haal je niet alleen een lekkere geur in huis, maar ook gelijk een leuke eyecatcher!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een aantal maanden geleden voor het eerst een grote verpakking gekocht. Ik vind het behoorlijk aan de prijs. Maar je hebt er dan ook wel lang plezier van. Dat omdraaien is wel een dingetje overigens (van de stokjes). Ik heb nog dagenlang de geur aan mijn vingers gehad (note to self: ergens anders vastpakken).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze geur vind ik heerlijk, ik heb er ook een blogpost over geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op geurstokjes, maar deze van Rituals ken ik nog niet...ga ze zeker eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij hebben zelf ook eigenlijk altijd geurstokjes van Rituals in huis staan. Deze geur is erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik blijf er bij, de geurstokjes van rituals zijn het aller beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik geurstokjes eigenlijk alleen in het toilet. Op andere plaatsen in het huis nog niet. Misschien moet ik deze maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe het eigenlijk nooit. Maar ik houd wel van de geur van gewone frisse lucht in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi flesje is dit zeg! de quote vind ik ook een aanvulling op de verpakking, staat ook tof! Ik ken deze variant niet, maar met de feestdagen die voor de deur liggen, puik cadeau idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik houd ook van geuren in huis. Heerlijk. Ik ben erg benieuwd naar die van Rituals. Aangezien daar meerdere producten van in huis staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk hé, deze. Ik heb 'm ook, maar in 't toilet beneden! Ruikt echt zalig. Verder in het hele huis geurkaarsjes staan, me = fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er goed uit. Ik ben hier nog wel benieuwd naar van Rituals. Ik vind Rituals in het algemeen toch super

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh heerlijk! Ik ben gek op die geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lekkere geur is dit, ik heb altijd wierrook of geurstokjes ook thuis

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze vind ik altijd ontzettend lekker, ik vind ze alleen vaak wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geurstokjes, ik ben fan! En zeker van die van Rituals :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ha, hier ook een grote fan van de rituals geurstokjes. Ze zijn wat prijzig inderdaad, maar ze zien er ook gewoon erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heerlijk die geurstokjes van Rituals! Sowieso een erg fijn merk. En ze staan ook zo mooi in je huis<3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb de geurstokjes nog nooit gebruikt maar dit is wel één van mijn favo geuren onder de douche

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat ik me nog wel afvraag: vervuilen deze stokjes niet de lucht in huis?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Rituals is zo’n heerlijk merk! Wil graag ook geurstokjes in huis halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb ook altijd geurstokjes van Rituals in huis. Heerlijke geuren waar ik echt blij van word.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze geurstokjes heb ik ook in huis en ze zijn zo fijn! Het ruikt echt heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het lijkt me ook wel wat, ik doe het nu nog even met goedkope geurstokjes van Action maar die van Rituals staan eigenlijk wel ergens op een lijstje om ooit te gaan kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb er nu ook eentje van Rituals in mijn huis staan. Heerlijk! Echt een luxe geur :).

  BeantwoordenVerwijderen