dinsdag 31 oktober 2017

Wonen: Mijn lantaarn pimpen


Vandaag tover is mijn lantaarn even in een nieuw jasje. Het ziet er  nu totaal niet spannend en gezellig uit en het is wel weer eens tijd voor wat nieuws!


De before is echt vreselijk. Wat er in ligt weet ik niet, maar ik weet wel dat het er vreselijk uit ziet. Totaal niet gezellig en warm. De olielamp vind ik daarentegen wel erg mooi en zul je dan ook terug zien in het eind resultaat. Ik heb de lamp via via op de kop getikt en daarbij kreeg ik ook de inhoud. 


Eerst maar eens even poetsen. Het grootste gedeelte heb ik er met de hand uitgehaald. Helaas kwam ik een aantal van mijn grote vrienden tegen, spinnen. Daarna heb ik de bodem even uitgezogen en heb de zijkanten gepoetst met Glassex. Ook heb ik nog een beetje Glassex over de bodem gehaald om de lantaarn er weer blinkend uit te laten zien.

En dan het eindresultaat ...

Is het niet schattig. Ik vind het er weer enorm leuk uit zien. Het plantje maakt het lekker fris en omdat de lantaarn zo goed als afgesloten is. Overleeft een echte plant niet, dus ik scoorde deze leukerd bij de Action. Net als het leuke kaarsje, waar ik graag nog meer zou willen hebben. Maar ze waren er alleen nog maar in andere kleuren, die niet echt bij mij passen. 

Ik vind het weer enorm gezellig en kan niet wachten om het in de avond gezellig te maken, door dit allemaal aan te doen. Het is simpel, maar frist het toch weer helemaal op.

Veel liefs, Daniƫlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten