donderdag 26 oktober 2017

Sieraden van Creative Use of Technology


Sieraden je kunt er nooit genoeg van hebben en het is altijd leuk om je sieraden bij allerlei verschillende outfits te combineren. Vandaag laat ik jullie een aantal unieke sieraden zien!

Een tijdje terug ontving ik een aantal prachtige sieraden van Creative Use of Technology. De unboxing video van alle sieraden zie je hieronder. Creative Use of Technology is een webshop met sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Maar deze producten hebben allemaal een aantal speciale eigenschappen. Ze worden namelijk gemaakt door middel van lasersnijden of 3D-printen. Ze hebben daarom ook producten gemaakt met verschillende materialen. Hout, karton, leder, kurk enzovoort.

Twee van mijn favoriete items die ik heb mogen ontvangen zijn deze ketting en oorbellen. Ze zijn een perfecte combinatie en passen bij een mooie simpel outfit, of juist een wat uitgesproken outfit. Door de rustige kleuren kun je het prima combineren met felle kleuren in je outfits.
Deze ketting en oorbellen zijn gemaakt van hout. De ketting en oorbellen zijn geĆÆnspireerd op een honingraat, structuren die door bijen gebouwd worden. Het hout is met de laser gesneden, het is gesneden uit FSC Berkenhout. De ketting heeft een mooie sluiting waarmee je je sieraad mooi kan sluiten en het lijkt ook nog eens mooi.
Ik heb de ketting en oorbellen gecombineerd met een houthakkersblouse, ik vond het effect van de blouse heel stoer en de sieraden maken de outfit dan wat vrouwelijker.  Ik combineer dit met een simpele zwarte jeans en zwarte laarsjes. De ketting lijkt heel zwaar en groot. Groot is hij ook zeker, maar zwaar totaal niet je voelt de ketting bijna niet om je nek hangen. Dat is vaak wel anders bij wat grotere statement kettingen. Deze hangen echt om je nek en zijn dan erg zwaar. Wel lijken mij de producten heel poreus. De sieraden worden geleverd in mooie doosjes waar ik ook echt aanraad om ze in te bewaren. Gooi ze niet in een sieraden doos, want ik weet niet hoe ze er dan uit zullen komen.


Ik ben ontzettend blij met deze sieraden en zal ze dan ook zeker nog heel vaak gaan dragen. De overige sieraden kun je de komende tijd in een artikel verwachten. Ze zijn nog op zoek naar een passende outfit šŸ˜Š ! Wil jij nu ook deze toffe sieraden shoppen, dat kan op de website van Creative Use of Technology  (link) .

De ketting(link) shop je voor €30,-
De oorbellen(link) shop je voor €15,-
Wat vind jij van dit soort producten?
Veel liefs, Daniƫlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten