vrijdag 27 oktober 2017

Review: Treets Tradition Healing in Harmony


Treets Traditions is een merk waar ik kennis mee gemaakt heb tijdens het I Love Beauty event van dit jaar. Ik schreef eerder al een review over de scrub en vandaar over een showergel.
Ik review vandaag een mini, natuurlijk is hij ook verkrijgbaar in een grote variant. Voor de mini met 50 ml betaal je €1,99. Voor een grote flacon van 200 ml betaal je €5,99. Een prima prijs, als het een heerlijke showergel mag zijn.


De Showergel komt uit de Healing in Harmony lijn. De producten zijn op basis van kruiden en oliën. De producten hebben allemaal een frisse geur met een ondertoon van lavendel. 
Daarnaast is het merk Treets Traditions erg bezig met de natuur en zal de natuur ook beschermen. Daarom bevat de showergel geen SLS, SLES, siliconen, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. 

De douchegel bevat druivenpit- en lavendelolie uit de Alpen, wat zorgt voor het verzachten en herstellen van de huid. 


Ik wil natuurlijk niet het mini flesje in één keer op maken en daarom is doseren erg belangrijk. Dat kan goed met de dop. Je kunt mooi kleine hoeveelheden aanbrengen op je hand en er komt niet in één keer een heel hoop product uit de flacon. 


Het product is geheel transparant en heeft een fijne dikke textuur. De geur is heel warm en de lavendel mooi subtiel. Lavendel is altijd een erg uitgesproken geur, waar je van moet houden. Ik vind dat ze dit in dit product mooi subtiel hebben aangepakt. Het ruikt fris, maar heeft absoluut ook iets warms. Onder de douche voelt dit ook heerlijk aan en verzacht het de huid heerlijk. 

Ik vind het absoluut een aanrader! De geur vind ik heerlijk, het koudere weer komt er weer aan en daar past hij dan ook echt perfect bij. De substantie is fijn en je kunt het fijn doseren. Als de mini op is ga ik zeker nog eens kijken naar deze of een andere lijn van Treets Traditions!

Heb jij wel eens producten van Treets Tradition geprobeerd?
Veel liefs, Daniëlle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten