woensdag 25 oktober 2017

Review: Rituals of Samurai


Rituals ik vind het echt een heerlijk merk en kan er dan ook altijd goed van genieten. Rituals heeft verschillende lijnen, waarvan één ook zeer geschikt is voor de man. Natuurlijk kunnen vrouwen deze lijn ook gebruiken, als deze geur je aanspreekt.

De flacon ziet er heel mooi en strak uit. Totaal geen poespas, wat ook absoluut niet nodig is bij een mannelijk product. Volgens mij houden de meeste mannen daar totaal niet van. 

Het verhaal achter de naam is dat eeuwenoude Japanse Samoerai krijgers zich altijd goed verzorgen. Hier hadden ze verschillende rituelen voor. Deze verzorging zou hun controle, kracht en zelfvertrouwen laten uitstralen. De foaming showergel bevat de geuren organic bamboo en cedar wood. Ceder wood wordt vaak gebruikt bij mannelijke producten en ook wel bij winterse geurkaarsen die net wat warmer ruiken.
Rituals beschrijft de bamboo als het verzachten en verzorgen van de huid. Daarnaast staat het symbool voor vastberadenheid en uithoudingsvermogen.


De flacon heeft een mooie dop waar je het product goed in kleine hoeveelheden kan gebruiken. Als het product wat verder opraakt, merk ik wel dat het altijd wat lastiger is om het product eruit te krijgen.


Hier wordt nog een mooie omschrijving gegeven van de betekenis van het product.Het product schuimt heerlijk en voelt zacht aan. De geur is lekker sterk en blijft ook goed hangen. Ik heb de hele dag nog heerlijk ruikende handen gehad. 

Maar nu kan ik natuurlijk wel een review geven van een mannelijk product. Maar eigenlijk zou een mannelijk persoon die moeten. Ik heb daarom mijn vriend gevraagd om zijn oordeel te geven over het product. Dus ook over het uiterlijk en alles eromheen. 

'De mening van de man'
Het is een handige tube, waar je makkelijk product uit krijgt. Je hebt maar heel weinig nodig om heerlijk schuim te krijgen. De geur is ontzettend lekker en erg fris. Het is erg zacht op de huid en je ruikt het de hele dag. De geur blijft heerlijk hangen.

Veel liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten