dinsdag 10 oktober 2017

Review: Miss Sporty Pump Up Booster Mascara


Mascara is iets waar ik absoluut niet zonder kan. Als ik geen mascara draag dan lijkt het net alsof ik nog niet wakker ben of dat ik ontzettend moe ben. Ik heb namelijk blonde wimpers, het zwarte van de mascara zorgt voor sprekende ogen. 

Ik vind het altijd erg lastig om een goede mascara te vinden. Vele budget varianten zijn in het begin dan erg fijn, maar worden gedurende de tijd snel klonterig of dikker van textuur. Waardoor het niet meer zo fijn werkt op mijn wimpers. 

De Miss Sporty Pump Up Booster is een lekker opvallende mascara. Het heeft een knallende turquoise kleur, met glanzende roze letters. Heerlijke zomers tinten naar mijn mening. Hij is niet te missen in mijn make-up lade. Ik ben nogal slechtziend zonder bril, dus dat is best ideaal.
De verpakking is verder prima, zoals elke mascara eigenlijk is. Vrij standaard. Op de verpakking van de mascara wordt het type borstel wordt getoond. Zelf vind ik dat best handig, maar vaak wordt het borsteltje ook wel afgebeeld in het schap. Maar hierdoor weet je goed dat je de juiste meeneemt. Onder de afbeelding van de borstel wordt beweerd dat de mascara 9x meer volume moet geven aan je wimpers. En het geeft een vollere en dikke wimper. 


Het borsteltje is gemaakt van haartjes. Dus niet van siliconen wat ik vaak gebruik om veel volume te krijgen aan mijn wimpers. Met een siliconen borsteltje kan ik mijn wimpers vaak wat meer separeren. Wat ik één van de belangrijkste aspecten vind bij het beoordelen van een mascara. 


De mascara geeft inderdaad erg veel volume. Die 9x begrijp ik alleen niet geheel, maar hij doet het zeker goed. Het separeren doet hij inderdaad wat minder als bij een siliconen borsteltje, maar toch vind ik het er niet heel erg dik uitzien. De mascara heeft een mooie zwarte kleur en geeft een mooie lengte aan de wimpers.


Ik ben er zeker tevreden over. Het is niet dat ik zeg dat het mijn beste mascara is, maar hij doet zeker goed zijn wel. Wel vind ik dat gedurende de tijd en steeds meer klontjes vormen aan het topje van de borstel. Dit kun je op zich makkelijk even schoon maken. Als je dat niet doet heb je snel klonten in je wimpers zitten. Voor mij persoonlijk mag een mascara nog net iets meer doen, vooral omdat ik brildragend ben. Mascara mag dan net iets intenser en meer lengte geven zodat het achter je bril net zo uit ziet als dat het voor iemand zonder bril uit ziet. 

Wat zijn jouw eisen voor een goede mascara?
Veel liefs, DaniëlleDeze review bevat producten die ik heb gekregen.


32 opmerkingen:

Silkeblogs zei

Het resultaat is inderdaad mooi, maar niet wauw. Je bent wel echt een prachtige meid!

Tessa | Daily Inception zei

Ik hou er zelf niet zo van als mijn mascara alle haartjes sliptst. Ik heb best wel veel wimperhaartjes en ik vind het nooit zo mooi als ze bij elkaar geplakt zijn.

Me-licious Blogger / Vlogger zei

Wat staat deze mascara goed op je wimpers. Ik kende deze variant wel, maar heb hem zelf nog nooit gebruikt.

Rosita zei

Ik heb lange wimpers van mezelf. En dit gaat er bij mij dus uitzien als spinnenpoten. Het staat jou wel mooi!

bychristiana zei

Oh ja, ik vind dit ook zeker een mooi resultaat. Van een mascara verwacht ik volle en écht zwarte wimpers , zonder klontjes. Nu is dat op zich meestal niet zo moeilijk te vinden , de houdbaarheid is bij mij vaak een probleem. Mascara's vlekken al snel bij mij:-(

Edith-Sofia zei

Mooi resultaat, lijkt me een fijne mascara!

MAMA-ISH zei

Ik vind het mooi uitzien. Niet te veel glam dus mooi voor overdag.

Joni zei

Ik vind het mooi! En wat een sprekende ogen heb jij seg :)

Hanneke zei

Zucht, die eeuwige zoektocht naar dé perfecte mascara...;) Zeker een mooi resultaat!

Judith Jasper zei

Ik draag bijna nooit make up, maar een goede mascara zit altijd in mijn tas voor wanneer ik een afspraak of iets heb

Beauty Unboxing zei

Heel mooi resultaat. Ik houd er wel van als het niet to much is!

Mirjam MetMirjam zei

Ik kan echt niet zonder mascara! Deze geeft een heel mooi resultaat zeg.

Ana Rita zei

Staat je goed deze mascara! Ik ben van nature al gezegend met lange wimpers, maar ze zouden wel wat voller mogen nog. Voor mij is het dus vooral belangrijk dat een mascara lekker veel volume geeft.

Susan Zielhuis zei

Handige review, hij staat je mooi! Ben zelf niet zo'n fan van Miss Sporty, de mascara's drogen op één of andere manier altijd uit bij mij.

Danella zei

Mooi effect geeft hij! Ik gebruik zelf altijd graag een waterproof-mascara van Miss Sporty. Super goedkoop en werkt helemaal prima.

Kristof zei

Ziet er inderdaad mooi uit, mooi fijn.

Mieke | mieksmind zei

het resultaat ziet er prima uit maar ik ben echt anti klonten mbt mijn wimpers dus dan zou ik hem al weg doen als dat zo zou zijn

so far so sabine zei

Erg blij kleurtje qua verpakking. Het borsteltje ziet er prima uit. Ja, die zou ik wel eens proberen!

Eke Brouwer zei

Valt me eerlijk gezegd nog best mee hoe goed hij is! Maar ga hem toch niet kopen, haha

Dyonne Bakker zei

Ziet er erg goed uit. Alleen ik ben ook erg bang voor klonterige mascara haha.

Merel van Berkel zei

Mooie mascara. Geeft je een sprekende oogopslag. Vind de verpakking idd ook lekker zomers, leuk!

Miriam zei

Ik ben de laatste tijd fan van de L'Oreal Miss Manga Mascara. Die doet echt wat ie zegt qua volume.

Lindsey Beljaars zei

Ziet er prima uit!

Dhini zei

Wat mooi effect! Het resultaat is echt mooie

Charlotte zei

Prima resultaat voor een budget mascara. Ik merk dat ik wel redelijk trouw blijf aan mijn mascara, heb nog geen ander merk gevonden wat net zo fijn is.

Lien Voets zei

Ik kies eigenlijk altijd voor dezelfde mascara. Lekker trouw aan mn mascara dus :)

Laura Daems zei

Ik heb momenteel eentje van Essence, wat een rommel. Hij klontert heel erg en als ik hem op doe hangen mijn wangen binnen de kortste keren vol zwarte vegen :(

Sherry zei

Het staat je goed. Ik wens alleen dat mijn ogen niet prikken!!

babs zei

Voor mij mag hij zeker niet klonteren en geen te grove borstel hebben. Deze ziet er heel fijn uit en zorgt voor een mooi resultaat

Marsha von Winckelmann zei

Het resultaat mag er zeker wezen! Ik ga hem wel een keer proberen.

Sandy Hasselt zei

Het resultaat is heel mooi geworden met deze mascara. Zelf draag ik eigenlijk maar zelden mascara, maar áls ik er een heb mag ie van mij geen klontwimpers of spinnenpootjes maken.

Jannike | Moonlight Travel zei

Het staat je mooi! Ik vind het belangrijk dat hij makkelijk aan te brengen is en niet klontert.