vrijdag 6 oktober 2017

Review: Mac Lipstick & Win (GESLOTEN)


Ik heb deze lipstick al weer een tijdje liggen en mag hem telkens niet gebruiken, omdat ik er nog foto's van moest maken. Dus ik heb maar gauw foto's gemaakt en dan kon ik eindelijk dit pareltje, of toch niet, aanbrengen. Daarnaast maak je nog kans op een leuk cadeautje!

Ik heb een heel mooi MAC pareltje gekocht. Ik had nog maar één MAC lipstick in mijn collectie dus het was nodig tijd voor een tweede. Mijn eerste is Viva Glam V, zie hier de eeuwenoude review.

Ik kocht een best wel populaire MAC lipstick en iedereen heeft wel zo'n soort kleur in zijn stash.


Ik kocht de prachtige kleur met de mooie naam, Please me. Ik betaalde geen €19,50, want dat kosten ze meestal. Maar ze hadden nu een ontzettend leuke actie van 20% korting op alle make-up. 
Ik kroop snel achter mijn laptop en bestelde deze lipstick, met nog een heel mooi lipproduct waar je later meer over kunt lezen. Dus ik betaalde uiteindelijk €15.60 voor MAC Please me. MAC heeft gewoon een prachtige uitstraling. Ze hebben een net en verzorgd doosje om de producten. Daarnaast vind ik ook de vorm van de lipstick erg mooi en stijlvol. Je ziet geen ander merk die het op deze manier heeft vormgegeven. En je ziet al een sneak peak van het snoezige roze kleurtje. De lipstick ruikt weer echt naar de MAC lipstick, gewoon lekker en neutraal. Geen heftige of chemische geurtjes. Is hij niet super zoet, ik ben zo benieuwd hoe hij op de lippen is. 


Ik had de lipstick veel lichter en zachter roze verwacht, maar hij is toch best nog wel heftig. Of nou ja, heftig is ook een groot woord. Ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel.
De roze tint is heel mooi warm en heeft licht iets van een koraal tint, het is maar een gloed. 
De lipstick voelt ontzettend romig aan en brengt makkelijk en snel aan. En je ziet het al hij is mat. 
Ik heb snel last van velletjes op mijn lippen dus ik koop niet heel snel matte kleuren, maar ik kon deze gewoon niet laten en ik ben zo blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb. Op mijn lippen heeft hij al meer de zachtere tint die ik verwacht had. Ik vind hem echt prachtig. Hij voelt heel fijn aan op de lippen en droogt totaal niet uit. Ik vind hem heel romig en je kun hem mooi aanbrengen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en ga deze heel vaak nog dragen. Deze kan perfect standaard in mijn tas om dagelijks te kunnen dragen, heerlijk wat een pracht kleurtje!

Maar nu natuurlijk het belangrijkste waar jullie op gewacht hebben, de winactie !
Je kunt namelijk een mooie lipstick naar keuze winnen, maar wat moet je daarvoor doen?

De enige voorwaarde die ik heb tot het meedoen is,
volg mij op Instagram en je maakt al kans. 

 Afbeeldingsresultaat voor instagram

Laat natuurlijk wel even een reactie achter dat je meedoet, anders kan ik je geen berichtje sturen als je de winnaar bent. De winactie geldt op de MAC lipsticks ter waarde van €19.50 !


Welke kleur van MAC zou jij nog heel graag willen hebben?
Veel liefs, DaniëlleDe winactie eindigt op 11 november 12:00
De winnaar wordt per mail bekend gemaakt en 
kan wegens privacy niet getoond worden. 
Wanneer er binnen 48 uur niet gereageerd wordt, 
zal er een nieuwe winnaar gekozen worden. 


27 opmerkingen:

 1. Ik weet nog goed, please me was mijn 2e MAC lipstick die ik kocht :) Hoewel ik 'm tegenwoordig niet super vaak draag is het wel een hele toffe kleur. Ik doe graag mee aan je winactie. Er staan namelijk nog een paar kleuren op mijn lijstje, zoals Brave.

  Ik volg je al via Instagram (simplynspecialnl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Please me is inderdaad een prachtige kleur wauw! Zelf heb ik nog geen 1 mac lipstick, dus een kansje wagen doe ik dan ook graag! Ik doe mee. Ik volg je al via Instagram @glamviewnl. Liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur en hij staat je goed. Ik ga je meteen even kijken bij de kleuren van MAC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hele mooie kleur! Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Staat ook mooi met je blauwe ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een heel mooi kleurtje dat je daar hebt! Fijne producten he, van Mac.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Please me staat je mooi! Ik verwacht hem ook lichter! Daarom heb ik hem ook niet haha. Ik doe graag mee met je winactie en volg je al via Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke winactie! Ik sla zelf even over, maar wens iedereen veel succes x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur! Zelf heb ik helaas nog geen MAC lippenstift in mijn bezit, maar hij staat bovenaan m'n wishlist, ik doe zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa mac lipstick! Ik doe heeeeel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtig kleurtje heb je gehaald. Hij staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi! Hij lijkt erg roze, maar op je lippen is het veel warmer. Super mooi. Ik heb mehr en Whirl, super mooi. Velvet teddy lijkt me ook mooi, maar mss zou ik toch voor een wat opvallendere gaan. Zoveel keus! Ik doe graag mee en volgde je al! Mijn mail is Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige lipstick. Zelf heb ik Please Me niet, omdat ik eigenlijk altijd grijp naar de donkere kleuren. Ik doe graag mee met je winactie :) Ik volg je op Instagram (prisdijkman)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt echt een mooi kleurtje uitgekozen! Hij staat je echt heel goed! En wat een mazzel dat je hem met korting gekocht hebt. Geldt die actie nog steeds bij MAC? Wat lief dat je een lipstick weg gaat geven. Ik doe graag mee! Ik volg je op Instagram (@beautydagboek). Mijn e-mail is beautydagboek@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik mag geen mac producten meer gebruiken maar het is echt een mooie kleur ! Ik denk wel dat je er iemand heel blij mee kan maken

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kleur! Vind het je heel goed staan! Ik doe ook graag mee aan je winactie, lijkt me supertof om te winnen! Ik heb nog geen MAC lipsticks, maar ga binnenkort maar eens naar een MAC-store om eens te snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb geen MAC lipstick, maar de Matte Walk of Shame vind ik een mooie kleur. Ik doe graag mee aan je winactie, misschien kan ik dat kleurtje wel uitkiezen dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie kleur, hij staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het echt een prachtige kleur en deze staat je enorm goed!
  Leuke winactie ook maar ik slag deze deze keer over maar veel succes toegewenst aan iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw deze kleur is mooi, en hij staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh dat is wel een kleurtje die mijn lippen leuk zullen vinden. De MAC lipstick heb ik zelf nog nooit zelf geprobeerd en doe dan ook heel graag mee :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke winactie en dit is een prachtige kleur die ik ook nog graag aan mijn collectie zou toevoegen. Verder vind ik Velvet Teddy en Captive ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh wat een mooie kleur. Hij staat je prachtig! Hele mooie winactie en ik doen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie kleur! Alleen te roze voor mij dus ik sla over. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooi kleurtje, niet te overheersend. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super goede aanbieding zeg! En je hebt zeker een mooie lipstick in huis gehaald. De kleur staat je prachtig. Zelf ben ik een echte mac fan. Ik vind de producten gewoon fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik doe mee! Zou me super lijken om een MAC lipstick te proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen