zondag 29 oktober 2017

Review: Luxury Booklet Hoesje


Het ene moment ben ik helemaal van de hoesjes en het andere moment absoluut  niet. Een hoesje moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen en een beetje gebruiksvriendelijk zijn. 
Ik heb weer een nieuw Samsung Galaxy hoesje. Dit keer niet een soft case, maar echt een Booklet hoesje. Dit hoesje is voor vele verschillende telefoons beschikbaar, dus kijk zeker even of deze er ook is voor jouw telefoon!Het hoesje sluit met een stevige magneet en is van echt dikke 'kunstleder' gemaakt. Het hoesje voelt ook erg fijn aan, maar ik vind hem wel erg dik. Persoonlijk moet ik daar altijd even aan wennen, als je eerder een soft case gebruikt hebt. 


Ik vind de afwerking van het hoesje erg netjes. Het hoesje straalt ook veel luxe uit, wat ik erg mooi vind. Ook bij de camera is het netjes uitgesneden en heel strak afgewerkt. Heel handig natuurlijk van de Booklet covers, is dat je je pasjes of kaartjes kan meenemen. Zo heb je alles bij de hand. Wel moet op passen met bepaalde pasjes bij je telefoon, deze kunnen dan gedeactiveerd worden, waardoor je ze niet meer kunt gebruiken. Ik durf hier nooit echt mijn pinpas in te stoppen. 


Ook een groot voordeel vind ik dat je telefoon helemaal in het hoesje valt. Er is geen enkele zijde meer open en alle kanten worden dus enorm goed beschermd. Daarnaast is het van erg dik kunststof, waardoor het een val waarschijnlijk ook wel zal overleven.

Ik ben erg tevreden over het hoesje. Het hoesje ligt fijn in de hand en is handig in gebruik. Hij straalt veel luxe uit en de kleur vind ik ook erg gaaf! Al met al, zeer tevreden!
Het hoesje is van Hoesjes-Outlet.nl en daar shop voor heel veel merken verschillende hoesjes, zelfs al Samsung Galaxy S8 hoesjes!

Wat is jouw favoriete type hoesje?
Veel liefs, Daniƫlle


Deze review bevat producten die ik heb gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten