maandag 30 oktober 2017

Review: Kruidvat Sensitive 0% Dag en Nachtcrème


Dag en nachtcrème aanbrengen is iets wat elke dag weer terug komt, tenminste in mijn dagelijkse routine. Ik probeer vandaag weer eens een andere dag en nachtcrème. Ik probeerde eerder al eens de blauwe hydro lijn, dat kun je hier lezen. Vandaag de Sensitive 0% lijn. De lijn zit verpakt in een paarse verpakking en ook de andere producten uit de Sensitive lijn zijn paar. Op die manier kun je makkelijk alle producten vinden voor een goede routine. Ik vind dit effect op de zijkant van het doosje zo leuk trouwens.


Aan een andere zijde van het doosje wordt meer informatie gegeven over het product. Het product bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen. Het zou de overgevoelige huid goed moeten verzachten. 

Daarnaast worden de meest belangrijke ingrediënten benoemd zoals, inca omega olie en vitamine E.
De aanbevolen leeftijd wordt weergegeven en die is bij dit product zeer ruim. Van 20 tot over de 80 kun je het product goed gebruiken. Eigenlijk kun je op die manier zeggen dat er geen leeftijdsgrens aanzit. Ook wordt er no geen gebruiksaanwijzing gegeven waar natuurlijk de andere producten uit de lijn worden aangeraden.Ik review de dag en nachtcrème van de Sensitive 0% lijn. De dagcrème wordt omschreven als hydrateren en kalmerend en de nachtcrème wordt omschreven als voedend en verzorgend.De glazen potjes vind ik echt ontzettend leuk. De nachtcrème kun je herkennen aan de blauwe dop en de dagcrème kun je herkennen aan de witte dop. Het potje is van glas dus moet je zeker niet laten vallen, dan bedoel ik niet dat het potje stuk valt maar ik denk dat je dan wel een dikke deuk in je vloer hebt. 


De dagcrème

De nachtcrème

De dagcrème en nachtcrème zijn op zich heel fijn. Op de verpakking van worden de ingrediënten goed beschreven, daarin wordt ook beschreven dat erg geen parfum of alcohol in zit. Maar toch heb ik bij gebruik van de dagcrème soms een prikkelend gevoel. Misschien dat als je het nog een aantal maanden langer gebruikt dat het vermindert. Daarnaast trekt de crème snel in wat ik altijd erg belangrijk vind, ik vind het een vreselijk gevoel als het op je huid blijft liggen. Op mijn neus ben ik wat gaan minderen met het product, omdat ik het idee heb dat het daar te voedend is waardoor mijn neus vrij onrustig is gaan worden. Dit ben ik nu wat aan het minderen om te kijken wat het effect is. Voor mij is het nog niet de dag en nachtcrème, maar hij doet zijn werk prima verder.

Verder is het een fijne combinatie. En je shopt ze ook nog eens voor een leuk prijsje. Je shopt ze voor €3.99, daarnaast heeft Kruidvat vaak aanbiedingen met hun verzorgingsproducten. Dus houd dat zeker even in de gaten. 

Wat is jouw favoriete dag en nachtcrème combinatie?
Veel liefs, Danielle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten