woensdag 18 oktober 2017

Review: Kneipp Bruistablet


In bad gaan vind ik altijd heerlijk. Helaas heb ik zelf geen bad, maar mijn moeder die heel dichtbij woont gelukkig wel. Daarnaast zorg ik er ook altijd voor dat het hotel waar we in slapen een bad heeft. Vandaag een review van twee bruistabletten. 

In bad gaan is mijn ultieme ontspan moment. Ik warm dan helemaal weer op, want ik ben een enorme koukleum. Wel vind ik het dan ook zo lekker dat er een heerlijk verzorgend product in zit. Dit kan een olie, schuimbad en badzout zijn. Dit keer ging ik voor een bruistablet, deze gaat lekker bruisen als je het in je bad gooit. Ik vind het een heel leuk effect en het verdeeld zich lekker snel over je bad.

Als eerste pure ontspanning. Daar past lavendel natuurlijk heerlijk bij. Ik vind lavendel altijd een heerlijk geur om even je gedachten op nul te zetten en gewoon even goed te ontspannen. De geur is warm en dat is natuurlijk heerlijk als je in een warm bad staat. Wel is lavendel een geur waar je van moet houden. Als je in bad ligt voel je al dat er een dun laagje olie op je huid ligt en het heerlijk verzacht. Ook na het afdrogen heb je een heerlijke zachte huid en zelf een beetje verzorgd. 
Wel apart vind ik dat de bruistablet blauw is in plaats van paars of lila. Dat hadden ze prima op een vrij natuurlijke manier kunnen verkrijgen in plaats van deze blauwe tint.


Daarnaast heb ik totale balans ook nog gebruikt. Deze geur bevat oranje lindebloesem. Dit is een hele frisse geur, persoonlijk vond ik deze geur iets minder. Ik houd van zoete, warme geuren en vond dit toch een beetje een vreemde geur. Wel bruist deze heerlijk in je bad en verdeeld het zich snel over je bad. Daarna voel je al gauw weer een laagje heerlijke olie over je huid. 


De lavendel zal ik zeker weten nog eens kopen en heerlijk mee in bad gaan om te ontspannen. Persoonlijk vind ik de oranje lindebloesem helemaal niet lekker en zal ik niet zo snel weer kopen. Er zijn nog twee varianten, dus misschien dat ik die nog eens aanschaf. 

De Kneipp badbruistabletten zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €1.49

Wat is jouw favoriete badproduct?
Veel liefs, Daniƫlle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten