woensdag 11 oktober 2017

Review: Kiko nagellak


Nagellak ik kan het niet genoeg hebben. Ik heb het in vele soorten en kleuren. En ik heb er weer één aan mijn collectie toe mogen voegen. Een mooie blauwe tint die ik nog niet had, maar dekt hij ook zo mooi en droogt hij snel zoals de verpakking zegt?

Ik vind het potje ontzettend lief eruit zien. Het is een mini nagellak van Kiko en dit potje ziet er wel anders uit dan de grotere nagellak. Ik vind het ontzettend schattig. Over de kleur kan ik eigenlijk niet veel vinden. Alleen dat het nummer 160 is, maar verder kan ik geen naam vinden. Ook kan ik online geen naam vinden bij deze nagellak. En ben ik bang dat deze tint uit de collectie is/gaat.


De nagellak heeft een mooie brede kwast en daardoor kun je het mooi aanbrengen op je nagels in ongeveer twee streken. Persoonlijk houd ik van bredere kwastjes, maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk. De kleur is heel mooi blauw, het heeft een beetje een spijkerbroek blauwe tint.En ook op de nagels is hij zo ontzettend mooi. Ik breng altijd twee laagjes aan voor een perfecte dekking van de kleur. De kleur komt er dan op zijn mooist in naar voren. Het brengt mooi en netjes aan en droogt inderdaad best snel. Hij houdt het zeker een paar dagen uit, maar begint dan al wel snel te chippen. Maar er wordt natuurlijk ook niets beloofd op dat vlak. Belangrijk is dan om een goede topcoat aan te brengen die deze prachtige kleur mooi op zijn plek laat zitten. 

Ik ben heel enthousiast over deze mooie blauwtint en ga deze nog heel vaak dragen. De kleur is ook perfect voor het najaar, het heeft iets warms. Lastig om soms kleuren te omschrijven. Ik ben in elk geval heel blij dat ik dit nagellakje shopte ! De mini Kiko nagellak kost €1.00 en is online en in de Kiko winkels verkrijgbaar.

Wat vind jij van blauwtinten op nagels?
Veel liefs, Daniëlle


31 opmerkingen:

 1. ik vind het wel een leuke kleur, ziet er prima uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Volgens mij ook super mooi als je er een matte topcoat overheen doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van blauw, vind het zo mooi! Deze kleur is echt heel tof. Voor die prijs maakt het ook niet zo uit dat hij snel begint te chippen :) Mocht je zoiets zoeken, bij Hema hebben ze geloof ik een soortgelijke kleur. Helaas niet met zo'n fijn breed kwastje, maar verder lijkt hij er wel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat kun jij goed lakken zeg! Een hele mooie kleur, en zowiezo ben ik fan van kiko - mooie producten voor schappelijke prijzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een hele mooie kleur. Ik moet weer eens kijken naar de lakken van kiko

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een pracht kleurtje is dit weer van kiko. Gaat prima bij elke outfit en staat super op je nagels. Ik zeg kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! En wat heb je het mooi opgebracht. Ik zou het zelf niet snel op mijn nagels doen, maar wel weer op mijn teennagels ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur staat je mooi! Blauwe tinten staan mij vaak niet omdat ze te koel voor mijn warme huidskleur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het tot mijn eigen verrassing een hele mooi kleur. Een beetje metallic.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er tof uit. Ik zou zelf niet zo snel voor blauw kiezen, net alsof ik met mijn vingers tussen de deur hebt gezeten. Ik kies heel suf voor roze en rood, het ziet er smashing uit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk kleurtje! Zelf zou ik er nooit aan denken om blauw te kopen, maar als ik de foto's zie verander ik snel van gedacht, want ze zijn écht leuk! Kiko heeft echt toffe nagellakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind deze ZO mooi, zag 'm ook al op je Instagram. Ik wil 'm ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik laat ,ijn nagels altijd doen omdat ik gewoon een extreme bijter ben en zonder laag gel er niet vanaf kan blijven :-D Ik zag pas eeen zelfde soort kleur op de nagels van mijn styliste... die vond ik ook al erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Blauw is niet zo mijn kleur, maar voor die prijs zou ik 'm waarschijnlijk toch uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleur! Echt een kleur die ik zou dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kleur inderdaad! Het klinkt als een fijn lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel mooi kleurtje! Kiko nagellak is altijd zo fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind dit echt een gaaf kleurtje...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik ben ook echt gek op nagelak, zelf heb ik meer dan 50 verschilende kleuren.. misschien za ik deze nog wel even toevoegen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oeh ik vind deze kleur heel erg mooi :) Ik heb zelf te korte nagels om mijn nagels echt mooi te kunnen lakken. Ben ze wanhopig aan het proberen laten groeien en doe alvast inspiratie op voor wanneer mijn nagels de magische lengte hebben bereikt waar ik al maanden over droom haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben ook gek op nagellak. Het liefst elke dag een ander kleurtje. Ik vind deze erg mooi. Dekt goed en glanst mooi. Lijkt wel een gellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi kleurtje zag het ook al voorbij komen op IG. Zelf ben ik meer van roodtinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel erg mooie kleur! Binnenkort eens naar kiko nagellak gaan kijken want ik heb nog geen lakjes van dit merk

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een mooi lakje zeg! Zelf vind ik een wat breder kwastje ook het fijnst indd.

  BeantwoordenVerwijderen