donderdag 19 oktober 2017

Review: Kiko Luxurious Lashes


Een goede mascara vinden vind ik altijd een zware klus en niet altijd even leuk. Ik heb namelijk best vaak last van miskopen. Essence is één van de merken waarbij ik vaak wel kan slagen, maar kan ik dan ook bij Kiko. Ik kocht de Luxurious Lashes om te kijken of dit nu de perfecte mascara is. 
De flacon van de mascara is heel gaaf, maar toch ook simpel. Mooie gouden en witte accenten komen er in terug. Dit geeft de Luxurious Lashes wel een luxe uitstraling. Maar niet luxe in de zin van een high end mascara. Een prima en mooie verpakking.


De mascara zou moeten zorgen voor meer volume en meer definitie van de wimpers. Door de make-up artis in de Kiko winkel werd deze mascara ook aangeraden voor mensen met wat langere wimpers. Nu wil ik niet zeggen dat ik enorm lange wimpers heb, maar kort zijn ze ook niet. 
Ik dacht dan moeten we die maar eens proberen. 


De mascara heeft een siliconen borstel, waar ik altijd heel veel volume kan krijgen als ik een mascara gebruikt. Het komt zeer zelden voor dat ik met een harige borsteltje veel volume in mijn wimpers krijg. Op de foto lijkt de borstel niet heel groot, maar het is een enorm dikke borstel. Totaal niet wat ik gewend ben. Ik moet daar wel mee oppassen, want ik ben echt een knoeiert als het gaat om het aanbrengen van mascara. 


Rechts heb ik geen mascara of ander product op mijn wimpers. Links heb ik één laagje van de Luxurious Lashes mascara aangebracht. Een prachtig effect. Het separeert de wimpers ontzettend goed, wat ik altijd het meest belangrijke vind in een mascara. Daarnaast brengt hij heel veel volume aan bij mijn wimpers, terwijl er weinig product op zit. 


Bij het aanbrengen van een tweede laag krijg je nog iets meer lengte in je wimpers. Tenminste dat ik bij mij het geval, dat is bij iedereen natuurlijk weer anders. Ook kun je het product mooi aanbrengen bij de onderste wimpers. Al met al ben ik ontzettend tevreden over de mascara. Het is een fijne mascara die mijn wimpers veel volume geeft. Daarnaast separeert het de wimpers mooi, waardoor het geen spinnenpoten effect wordt. Wel moet ik zeggen dat hij met een bril op net iets krachtiger mag zijn. Door mijn bril ziet het er altijd weer wat anders uit en mag het vaak wat heftiger. Voor €7.20 shop je deze mascara in één van de Kiko filialen of online

Wat is jouw favoriete mascara?
Liefs, Daniëlle3 opmerkingen:

  1. Ik vind het resultaat heel mooi! Heel natuurlijk, maar ik kan me voorstellen dat dat met een bril wat minder fijn is.. Mijn favoriet is de False Lash Effect van Max Factor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het resultaat vind ik erg mooi! Mijn ultieme favoriet is toch wel van Benefit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik draag nooit mascara. Maar deze ziet er heel mooi uit bij jou zeg!

    BeantwoordenVerwijderen