vrijdag 13 oktober 2017

Review: Facial Sheet Mask Avocade&Collageen


Een paar weken terug schreef ik over een heerlijk Sheet Mask van de Action. Nu nam ik er niet één maar twee mee. Vandaag review ik de tweede voor jullie met de ingrediënten Avocado en Collageen.
Voorheen had ik nog nooit eerder een Sheet Mask gebruikt, maar nu ik deze van de Action heb gebruikt ben ik helemaal om. Ik vind ze enorm fijn en ook erg verfrissend. Dit masker met avocado en collageen zou de fijne lijnen doen verminderen. Nu heb ik daar persoonlijk niet zo zeer naar gekeken, omdat ik dat vrijwel nog niet heb. En ik ook niet geloof dat dat met één masker verdwijnt.

Avocado moet er voor zorgen dat je huid hersteld, hierdoor gaat je huid er weer fris en jeugdiger uitzien. Collageen maakt je huid gladder en laat de fijne lijnen en rimpels verdwijnen. Of dat ook gebeurt in dit masker dat weet ik niet. Maar hij voelt absoluut erg verzorgend aan.


Het masker is ontzettend vochtig en er zit veel product aan het masker. Het glibbert een beetje in je handen en het is ook wel een beetje en geklieder. Ik raad wel aan om het boven een wastafel open te maken en aan te brengen op je gezicht. Ik heb nog niet ervaren dat het masker is gaan scheuren, dus hij zal daar ook wel erg stevig voor zijn. 
Aan de hand van een uitleg en een afbeelding stappenplan wordt uitgelegd hoe je het masker het beste kan gebruiken. Belangrijk is dat je je huid van te voren goed reinigt en achter af goed reinigt met water. Daarna droog deppen met een handdoek en je hebt een heerlijke zachte huid. 


Het masker blijft op zich goed zitten op de huid en glijdt er niet af. Wel vind het jammer dat hij bij mijn ogen niet helemaal goed aansluit, dat zijn juist plekken waar een vocht inbrengend product goed van pas kan komen. Verder zit het prima op het gezicht, op sommige plekken wil hij dubbel gaan zitten. Maar dat kun je prima herstellen door het een stukje eraf te halen en weer goed aan te brengen op de huid. 

Al met al ben ik erg tevreden over dit masker, het is natuurlijk geen ultra luxe masker. Maar hij is absoluut heerlijk verzorgend en verfrissend. Hij droogt mijn huid absoluut niet uit en na gebruik heb ik ook totaal geen roodheden. Dat wil ik nog wel eens hebben na gebruik van een masker. Ik ben er blij mee en neem er zeker weer één mee als ik bij de Action kom!

Wat is jouw favoriete masker?
Veel liefs, Daniëlle
5 opmerkingen:

 1. Klinkt als een fijn tussendoor budget-masker! Had geen idee dat ze uberhaupt maskers bij Action hadden, haha! Volgende keer toch maar even wat beter kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt als een lekker masker! Ik ben best benieuwd <3 leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijken me toch wel fijn voor even een me time momentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie dit soort maskers steeds vaker voorbij komen. Ik vind ze er altijd zo grappig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik heb net dezelfde klaar liggen thuis. Heb hem nog niet geprobeerd. FIjn dat het je goed bevallen is!

  BeantwoordenVerwijderen