woensdag 4 oktober 2017

Review: Earth Kiss Mud Mask


Maskertjes, ik gebruik ze wekelijks en vind het echt heerlijk. De een heeft net wat meer verzorgende effecten dan de ander. En steeds weer ontdek ik nieuwe soorten maskers. Vandaag een masker van het merk Earth Kiss, ik had er nog nooit van gehoord. Jij?

Het masker is geheel vegetarisch en niet getest op dieren. Wat natuurlijk een grote plus is. Het masker is verkrijgbaar bij Holland&Barret, voorheen De Tuinen. Dus makkelijk verkrijgbaar in Nederland voor ook nog eens een leuk prijsje namelijk €2,49.

Nu nog hopen dat hij ook leuk en fijn is in gebruik. 


Ik vind de verpakking er in elk geval erg leuk uit zien. Het kleurgebruik is erg mooi en rustgevend. Goed passend bij het doel van een masker. 

Het masker bevat Marokkaanse klei, argan, abrikoos en Shilajit. Shilajit is een Ayurvedisch natuurlijk product met 85 mineralen en is bekend om zijn ontspannende en anti-aging werking. 

Klei verfijnd de poriën en verjongt de huid, waardoor het weer nieuwe energie krijgt. 


Ik vind het logo van het merk er ook zo leuk uit zien. Heel erg passend, omdat ze alleen gebruik maken van natuurlijk ingrediënten. Daarmee geef je een beetje meer liefde aan de aarde. 

Maar alles leuk en aardig, het gaat natuurlijk om de werking van het masker. 


Het masker heeft een lichte klei kleur. De verpakking geeft aan dat de kleur verschillend kan zijn, dit omdat er gebruik wordt van natuurlijk ingrediënten. 

Het masker brengt makkelijk en snel aan. Het is niet een heel dik masker, maar ook niet enorm waterig dat het van je gezicht afdruipt. Het is een beetje te vergelijken met een crème. Daarna droogt het masker helemaal in en gaat dan wel een beetje trekken. Maar dat is natuurlijk ook wel de werking bij een kleimasker. Het masker heeft trouwens ook een aantal zanderige deeltjes in zich. Waardoor je tijdens het eraf wassen van het masker je gezicht ook nog heerlijk scrubt. Daardoor verdwijnen alle dode huidcellen ook meteen van je gezicht. 


Na gebruik van het masker heb je een heerlijke zachte huid en mijn huid werd een keer niet rood. Het is een enorm verzorgend masker, die echt een heerlijk gevoel geeft. Het masker blijft zo;n 20 tot 25 minuten zitten, in plaats van 15 tot 20. Op dat moment was hij bij mij nog niet droog. Ik heb gewacht tot hij in zijn geheel droog was. 
Ik ben ontzettend tevreden over dit masker en zal hem zeker nog eens shoppen!

Ken jij het merk Earth Kiss al?
Veel liefs, Daniëlle


5 opmerkingen:

 1. Goed dat het ineens dode huidcellen verwijderd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh klinkt als een goed masker!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houuuu van maskers <3 zeker in de winter als mijn huid zo snel uitdroogt. Dit merk kende ik nog niet, maar natuurlijk ingrediënten zijn altijd goed dus wil het wel gaan proberen binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n exfoliating masker vind ik altijd een heel schoon gevoel geven. Dank voor de review.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit masker ook zo fijn! Ik gebruik hem zelf ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen