maandag 23 oktober 2017

Review: Catrice Brown Collection (2/2)

Daar is dan eindelijk de review van het tweede nagellakje uit de Catrice Brown Collection. Dit is een hele donker bruine tint, wat ik hiervan vind lees je in het artikel.Bruin, het is niet een alledaagse kleur die je terugziet op iemands nagels. Vroeger had mijn oma vaak wel bruine tinten en dat kreeg ik dan wel eens op mijn nagels. Maar dat was niet altijd even trendy. 
Tegenwoordig komen oude trends weer wat terug en komen ook dingen in de mode die je als tiener vroeger vreselijk vond. Zo ook de bruine nagellak.


Toen ik deze zag liggen in de winkel had ik meteen het idee deze moet ik ook meenemen. De brons tint was ik gelijk al van overtuigd, maar ik had het idee ik moet er nog een meenemen. Het artikel van de brons tint lees je hier!Zoals je kunt zien is het een echte donkere bruintint. Het neigt ook wel een beetje naar het brons/koper. Maar dat zit hem meer in de shimmer die erin zit. Ook deze nagellak is net als de brons tint een veganistisch nagellakje. Hoe dit kan, geen idee. Maar Catrice vermeld dit op hun website.


Het oude vertrouwde brede kwastje is weer aanwezig, waarmee je heel mooi in twee streken je nagel kan lakken. Ik vind het een ideaal kwastje, maar daar zijn de meningen nog wel over verdeeld. 

Ik vergeet natuurlijk helemaal het uiterlijk van de flacon te beoordelen. Ik vind het flesje er erg stijlvol uitzien, de dop is heel gaaf met het rosé goud. Maar er is wel iets geks met de dop, dat kun je lezen in het vorige artikel.


De lakt dekt heel mooi. Met de brons tint had ik een wat meer streperig effect en dat heb ik met deze bruine tint totaal niet. Ook dekt hij prima in één laag, maar toch breng ik altijd een tweede laag aan. Dit laat de kleur net iets mooier naar voren komen. 

Al met al ben ik over beide tinten zeer tevreden en zal ik ze ook allebei zeker gaan dragen. Zelfs de bruine tint, want ik vind het persoonlijk echt prachtig. Het geeft een mooi warm effect aan mijn nagels en match goed bij mijn bleke huid. Een aanrader en verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor nog geen €2.99 !

Wat vind jij van bruintinten op nagels?\
Veel liefs, Daniëlle


14 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind die bruine kleur heel erg mooi, ik ben dol op nagellak en dit is echt een mooie herfst/winter kleur. En nog voor een super prijs ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mijn werk mag ik geen nagellak dragen. Als ik het zou mogen zou ik voor een roze kleur kiezen. Ik vind deze kleur net te donker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een donkere kleur zeg! Maar het staat je wel heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bruintinten vind ik erg mooi voor in de herfst. Ik draag op mijn teennagels nu een mooie donkerbruine kleur en het lijkt net of ik chocoladeteentjes heb, haha! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje! Ik houd heel erg van donkere kleuren, heb gisteren mijn teennagels laten lakken met een donkerbruine gellak. Blijft deze goed zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kleur, kan weer helemaal nu met dit weer, ik moet mijn nagels weer even laten groeien maar meestal lukt het me wel tegen de kerst lange nagels te hebben omdat ik ze dan mooi wil hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de kleur voor mezelf te donker. Wat kleuren betreft ben ik toch meer iemand van het licht roze. Het past wel bij de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een ongelooflijk mooi kleurtje! Echt heel erg herfstig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er mooi uit. Ik ben ook geen fan van bruin maar denk dat deze wel goed te combineren is met veel verschillende soorten en kleuren kleding.

  Ben wel benieuwd naar hoe ze het veganistisch hebben kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het wel mooi, zeker nu in de herfst, maar ik gebruik bruin zelf nooit. Op de nagels van m'n handen sowieso niet. Voeten wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is een hele mooie tint die je goed staat! Ik vind de foto met de houten planken echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is prachtig, zeker voor dit seizoen! Ik heb de matte lipcreams gekocht uit deze collectie, supermooi ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit vind ik een mooie kleur en helemaal voor nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou wel van dit soort kleuren. Erg leuk voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen