zondag 1 oktober 2017

Persoonlijk: Hoe gaat het bloggen?

Vintage typewriter, notebook and eyeglasses on wooden table
Photo credit: Foter.com
De vakantie is nu alweer een maandje voorbij en het werken is weer begonnen. Naast het werken heb ik natuurlijk nog de leukste hobby en dat is mijn blog. En zelfs nog mijn webshop. 
Het is druk genoeg en de vraag is natuurlijk kan ik dit allemaal bijhouden en onderhouden.


Hoe gaat het werken.. 
Ik heb gelukkig een vast contract als invaller, waardoor ik sneller word ingezet dan een andere invaller. Dit heeft het voordeel dat ik al wel lekker veel gewerkt heb, maar nog niet een full time werkweek. Hierdoor heb ik nog een aantal dagen gehad waar ik lekker wat tijd voor mezelf had. Ik zou wel graag wat meer zekerheid willen, want ook voor deze week is het weer onzeker waar ik sta.

Hoe gaat het met de webshop..
Ik ben enorm druk bezig met de marketing. Het is lastig om jezelf tussen alle andere duizenden webshops naar voren te brengen. Veel promoten en hopen dat er leuke blogs zijn die voor mij willen schrijven. Ik begin helemaal bij nul, dus dat moet ik nog helemaal opbouwen. Maar we geven het nog even de tijd. Ik probeer tussendoor hier veel mee bezig te zijn en op zaterdag kan ik er ook altijd lekker mee aan de slag. De kerstkaarten zijn alweer in de ontwerpfase, dus houd de webshop in de gaten. Daarnaast zijn er in oktober 3 winacties, waar je zeker even aan mee moet doen!

officers tables white table
Photo credit: Foter.com

Hoe gaat het bloggen..
Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag om te beantwoorden. Tot nu toe gaat het bloggen goed. Ik heb goed vooruit gepland en al veel foto's gemaakt, waardoor ik zo nu en dan tussendoor zo even een artikel kan tikken. Ik kan het tot nu toe goed bijhouden. Dit komt natuurlijk ook door de vrije dagen die ik nog veel heb gehad de afgelopen weken. Hierdoor kan ik goed bij blijven en heb ik nog geen achterstand. Wel merk ik dat ik niet heel veel tijd voor Facebook, Instagram en het lezen van blogs heb. Waardoor ik toch wel heel veel lezers mis loop, voor veel leuke artikelen. Dat vind ik wel erg jammer en daar wil ik deze maand hard aan werken. Want dat is ook wel erg belangrijk.
Ik maak het artikel natuurlijk niet voor maar 1 of 2 mensen, gelukkig is het ook niet zo ernstig. Maar toch mogen het altijd meer zijn .. Doelen moet je blijven hebben.

Ik ga nog even lekker verder zo en houd jullie op de hoogte van de voortgang.

Veel liefs, Daniëlle
9 opmerkingen:

 1. Ik vind het knap dat je zo goed bezig bent en alles kan combineren! Heel knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat doe je een hoop tegelijk. Ik herken het dat als ik even wat minder met social media doe, mijn bezoekersaantallen opeens minder worden. Vooral met vakantie gebeurt dit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zolang het leuk blijft probeer ik het vol te houden. Ja, inderdaad. Zo zonde is dat dan. Maar soms heb ik er ook absoluut geen zin in, ook wel eens lekker even offline.

   Verwijderen
 3. Ik mis ook soms veel lezers door tijdgebrek!
  Goed dat je het zo goed kan combineren met je werk:-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel knap hoe je alles weet te combineren! En wat leuk dat je zo actief bent met je eigen webshop. Het is inderdaad jammer als je bezoekersaantallen dalen doordat je minder tijd in social media kunt steken. Maar aan de andere kant zijn er vast ook trouwe bezoekers die je ook zonder social media goed weten te vinden en juist dat zijn de bezoekers die zo waardevol zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo herkenbaar dat het soms even lastig indelen is betreft tijd en het verliezen van 'lezers'.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je nog niet zo lang, dus wist niet dat je ook nog een webshop hebt, tof!!!
  En zolang je bloggen leuk blijft vinden maak je er vanzelf wel tijd voor toch..!
  Ik ben nog niet zo lang begonnen, maar krijg er iig veel energie van om aan mijn blog bezig te zijn.
  Ik blijf je volgen in ieder geval, dus dat is alweer 1 lezer erbij ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen hoe het gaat op bloggebied. Fijn dat het goed loopt.

  BeantwoordenVerwijderen