dinsdag 24 oktober 2017

Food: A Good Drink


Ze zien er toch alleen al leuk uit. Daarvoor heb ik ze ook meegenomen, natuurlijk was ik ook wel enorm benieuwd naar de smaken. Maar het uiterlijk heeft me wel een beetje omgekocht..
Het merk heet A Good Drink en is van Orange Creatives. Dit merk had ook de enorm leuke verzorgingsproducten die ik een tijdje geleden reviewde.
De producten bestaan uit natuurlijke producten en alle flesjes bevatten weinig calorieën. Wel bevat het veel koolhydraten, waarvan het grootste gedeelte suikers zijn. Maar dat kan ook niet anders met deze kleurrijke flesjes. Orange, lemon en Ginger is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind dit een heerlijke frisse drank, met toch wat zoets van sinaasappel. Het heeft een lichte bubbel, wat ik erg lekker vind. Ik vind persoonlijk heel veel prik in drinken absoluut niet lekker en krijg er ook snel last van. 
Je kunt aan de kleur wel zien dat het mierzoet is en dat is het ook echt absoluut. 


 
Acai, pomegrate en blueberry. Ik vind hem echt niet te drinken. In het begin is hij wel erg lekker, maar ik vind de nasmaak echt vreselijk. Daar waren mijn vriend en broertje het overigens niet mee eens, dus smaken verschillen enorm in deze dranken. Dan alweer de laatste smaak. Matcha green tea, watermeloen en mint. Deze smaak is heel fris, maar ik vind hem ook een beetje muf. Hij is op zich heel lekker, maar ik sta nou niet vol enthousiasme weer bij de Action om deze te gaan aanschaffen. Hij is lekker voor een keer,  maar dan is het ook goed. 

Ik vind de orange, lemon en ginger het lekkerste. Dat gaf ik direct al aan, de andere twee zou ik echt links laten liggen. Maar smaken zijn natuurlijk geheel persoonlijk, dus het is altijd lastig te zeggen wat jij er nu van zou vinden. Alle smaken zijn erg zoet. Voor €0.29 is het absoluut wel het testen eens waard. 

Heb jij dit drankje al gespot en geproefd?
Veel liefs, Danielle

4 opmerkingen:

 1. Ik herken deze! Ze zijn van de Action toch? Ik vind ze er superleuk uitzien, maar ik mijd dit soort drankjes meestal vanwege de suiker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze ken ik. Ik heb twee varianten en inderdaad die matcha is muf. Die orange variant klinkt lekker. Ik ben benieuwd naar. Misschien ga ik die kopen als ik bij action ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke flesjes! Jammer dat de Matcha green tea muffig is, die klonk het lekkerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! Ik kies vaak ook drankjes op basis van het uiterlijk hahah!

  BeantwoordenVerwijderen