vrijdag 29 september 2017

Review: ROC Soleil Protect

Goede zon bescherming is voor mij ontzettend belangrijk. Ik gebruik veelal producten met een hoge factor en vaak is dat SPF 15. Meestal gebruik ik de Garnier zonbescherming, maar vandaag maak ik even en klein uitstapje naar een ander merk.Zoals ik al zei ik een goede zonbescherming heel belangrijk voor mij en daar wil ik ook absoluut wel wat meer voor betalen. Maar ook weer niet de hoofdprijs. 
Ik test vandaag een merk die iets duurder is in aanschaf, maar nog steeds goed betaalbaar.

Roc is één van de merken die op verzorgingsgebied wel heel veel kennis heeft. En deze kennis ook telkens weer uitbreid naar hun nieuwe producten. 

Zonbescherming is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging. Al wordt het geen bloedhete dag, toch is het belangrijk je huid te verzorgen met een SPF. 


De tube is handig en compact. Wel ben ik meestal meer van pompflacon of sprayflacons als het gaat om zonbescherming. Dat neemt wat praktischer mee en wordt niet zo snel vies. Nu leg je de dop ergens neer op het strand en komt en allerlei vuil in waardoor het ook weer aan de tube komt en daardoor ook naar binnen zou kunnen trekken. Dat heb je minder snel met een pomp variant.


Het puntje is wel erg dun, waardoor je de hoeveelheden mooi kunt doseren. En niet in één keer veel te veel product op je hand hebt zitten. Wel vind ik dit altijd wat minder als je het in een volle tas gooit. Er zit alleen een beschermende dop op, die heel goed vastzit. Maar er zou maar wat gebeuren met de dop en dan heb je toch je hele tas eronder zitten. 


Dit product is voor anti-aging, maar je hebt verschillende varianten. Alle zon bescherming is naar mijn mening wel anti aging. Want als er iets is dat je huid ouder maakt dan is het de zon wel. Het product bevat een hoge protectie, wat ik enorm fijn vind. 


Het product heeft een licht kleurtje, waar je bij het aanbrengen totaal niets meer van terug ziet. Het blend zich mooi met je huid en heeft niet een effect als een foundation of iets dergelijks. Persoonlijk vind ik het fijn om dit product te mengen met mijn foundation. Wel geeft het een vettige laag op je huid na gebruik, ik gebruik meestal een transparante poeder na gebruikt. Dan zie je er niets meer van terug. 

Ik ben zeer te spreken over dit product, wel vind ik dat er nog wel wat beter na gedacht had kunnen worden over de verpakking. Maar verder is het een fijn product, die er de hele zomer voor gezorgd heeft dat ik totaal niet verbrand ben. Zelf gebruik ik dit product liever op mijn gezicht en gebruik ik  Garnier Ambre Solaire over de rest van mijn lichaam. 

Wat is jouw favoriet op het gebied zon bescherming?
Veel liefs, Danielle4 opmerkingen:

 1. best goed om op deze manier kennis te maken met het product, het maakt het makkelijker om te beslissen over het wel of niet aankopen, bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt ne ook een goed merk. Ik gebruim la rosay poche.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze toevallig ook dit jaar gebruikt (was in de aanbieding in de week voordat ik op vakantie ging haha)
  Maar hij bevalt mij erg goed! Ga hem zeker blijven gebruiken. Ben de gehele zomervakantie niet verbrand, wat voor mij bijna uitzonderlijk is, dus hij doet zn werk ook nog eens goed haha.

  BeantwoordenVerwijderen