dinsdag 12 september 2017

Review: Oreo Crispy & Thin


Onlangs schreef ik over mijn 'gezonde levenstijl', helaas passen deze daar niet geheel. Al vind ik wel dat je af en toe ook mag genieten van iets lekkers. Dus ik proef met alle liefde de Oreo Crispy & Thin voor jullie !Ik kwam deze koekjes tegen bij de Coop en ik dacht dit is een goed excuus om mee te nemen en dan een artikel erover te kunnen schrijven. Ik nam ze mee voor €1.00 per stuk. Achteraf gezien blijkt dat nog best duur te zijn, want een grote verpakking is namelijk €1.89. 
Dacht ik even een koopje te scoren, maar helaas. Dus als je ze ook weer proberen, neem dan gewoon de grotere verpakking mee. Of helemaal niet, dat scheelt weer calorieën.De verpakking vind ik erg mooi en het schuine effect vind ik ook erg leuk eruit zien. Daarnaast heeft het verder de oude vertrouwde Oreo uitstraling, dus dat ik natuurlijk prima.
De Oreo Crispy & Thin is verkrijgbaar in twee smaken de origial en chocolate cream.

Elk doosje bevat twee verpakking met ongeveer 8 tot 10 koekjes. Dit ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de standaard Oreo koekjes. Prima en leuke verpakking. Leuke het weerspiegelende effect op de huls.


De Oreo koekjes zien er vrijwel gelijk uit als de 'normale' koekjes. Wel zijn ze natuurlijk een stuk dunner als de naam al zegt. 
Hij is echt heerlijk. Het dunne vind ik echt ontzettend lekker, daarnaast is het koekjes enorm knapperig wat erg lekker is in combinatie met de cream. Ook vind ik dat de cream hierin beter naar voren komt, omdat je natuurlijk wat minder koek hebt dan normaal. De smaken zijn verder vrijwel gelijk aan de 'normale' Oreo's. 

Al met al vind ik het een absolute aanrader. Ik wil jullie natuurlijk geen kilo's aanpraten, maar met af en toe zo'n koekje is niets mis. Wel moet je even opletten welke verpakking je koopt, de grote verpakking blijkt dus goedkoper dan de kleine!

Heb jij de Oreo Crispy & Thin als een gegeten?
Veel liefs, Daniëlle


1 opmerking:

  1. Ik ben dol op oreo's, maar heb deze nog nooit geprobeerd! Ze lijken me heel lekker, zeker omdat het witte stukje juist mijn favoriet is.

    BeantwoordenVerwijderen