woensdag 13 september 2017

Review: Nivea Hawaii Flower & Oil


Van Nivea kennen we allemaal wel de standaard blauwe flacon met de heerlijke warme geur en verzachtende producten. Nu kwam ik deze Hawaii Flower & Oil tegen, nog steeds met de look van Niveau. Maar toch ook net even anders, dit is vast een zeker een zomers geurtje.
Deze verzorgende douchegel bevat dus gele bolletjes, ook wel de verzorgende olie parels genoemd. Deze hebben de geur van Hawaiibloemen, alleen hawaiibloemen wat dat is. Ik snap dat dat die witte bloem is, maar als je op google daar naar zoekt krijgt je niet deze bloem ervoor. Maar mooie kransen, ook wel de hawaii kransen genoemd. Deze kransen worden gemaakt van de Plumeria, wat dus de hawaiibloem is. Maar niet zo genaamd is. 


De flacon is verder prima en ziet er netjes uit. Het is niet een bijzondere flacon. Wel vind ik de belletjes in de douchegel een leuk effect geven aan de douchegel, was dit er niet geweest dan was de flacon wel heel saai geweest. Maar goed, het draait gelukkig om de inhoud.


De flacon heeft een prima dop, met een niet heel groot gat. Waardoor je het product goed kan doseren tot de hoeveelheid die jij graag wilt. 


Ik snap dit soort stickers ook nooit, maar dat ligt vast ook aan mij. Je zou dus meteen een zachtere huid moeten krijgen van deze douchegel. Je krijgt dit wel, omdat het product de olieparels bevat. Deze knappen zodra het in contact komt met je huid en laat dus een olielaagje achter, waardoor je huid lekker zacht wordt. 


Al met al een heerlijke douchegel. De douchegel heeft een frisse en bloemige geur. Hij is heel zacht voor de huid en van de olieparels merkt je niets. Het zijn geen hardere stukjes. 
Het is een heerlijk product wat je lekker standaard in je douche kan hebben staan, het is niet een hele unieke en speciale douchegel. Maar wel prima en lekker. 
De douchegel is bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar voor €3,19.

Wat is jouw favoriete douchegel van Nivea?
Liefs, Daniƫlle


1 opmerking: