donderdag 14 september 2017

Review: Kiko Water Eyeshadow 209


Kiko is een winkel waar ik heel graag mag shoppen. Ze hebben prachtige beautyproducten voor ieders portemonnee. Ze hebben namelijk een duurdere lijn en een wat goedkopere lijn. Daarnaast gaan er elk jaar weer een hoop items in de sale, waaronder deze Water Eyeshaow in een prachtige kleur! 
De producten van Kiko hebben een prachtige en stijlvolle verpakking. De producten voelen stevig aan en van goede kwaliteit. Dit oogschaduw doosje heeft een goede sluiting en is ontzettend stevig. Als je hem dan eens laat vallen, dan is de kans groter dat hij heel blijft. 


Een tijdje geleden heb ik al eens eerder een Water Eyeshadow gekocht en een review over geschreven. De glans van deze oogschaduw is echt prachtig en om verliefd op te worden. Op dat moment waren ze nog niet in de sale en heb ik er €8.95 voor betaald. Op dit moment zijn de in de sale voor €6.20. Hier kun je mijn vorige review lezen.

Dit keer kocht is de kleur 209. Op de verpakking wordt geen naam van het product vertoond, maar online hebben alle nummers en producten wel een naam. Bij nummer 209 hoort de naam Olive Green. En dan weet je vast en zeker al wat voor kleur dit zal zijn. 


Het is een prachtige olijfgroene kleur, waar ik opslag verliefd op was. En dacht die moet ik meenemen, vooral toen ik de prijs ook nog eens zag. 


Aan de binnenkant van de verpakking zit ook nog een prima spiegel, die je handig kunt gebruiken als dit product meeneemt op reis. Het is een prachtige kleur om alleen te gebruiken voor een ooglook. De pigmentatie van deze oogschaduws is echt geweldig. Het heeft een prachtige glans en er komt ontzettend veel kleur vanaf. Daarnaast brengt het fijn aan en is het prima uit te blenden. Je hebt totaal geen fall out met deze oogschaduws, dus ziet er niet uit als een kerstbal na het aanbrengen ervan.


Het is niet een hele donker olijfgroene kleur, maar een mooie lichtere variant. Je kunt hem prima opbouwen naar een wat donkere tint. Hij blijft lang een mooi zitten op je ooglid en trekt totaal niet in de lijntjes. 
Je ziet op de foto dat ik hem aan de buitenkant iets meer heb aangezet. Ik heb hem naar binnen toe geblend voor een mooie overloop. Daarnaast heb ik verder alleen een witte tint gebruikt in de binnenste ooghoek, verder heb ik alleen gebruik gemaakt van de Water Eyeshadow. 

Ik ben echt ontzettend blij met deze oogschaduw en ga deze nog heel vaak gebruiken. Daarnaast is het ook al een prachtige oogschaduw om naar te kijken, maar daar is hij natuurlijk niet voor. 
Absoluut een aanrader ! Je kunt deze Water Eyeshadow kopen bij de Kiko filialen of online.

Heb jij al een Kiko item in je stash?
Liefs, Daniƫlle

2 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit hoor! Zou alleen wel een pimer plus translucent powder gebruiken onder je oogschaduw als basis. Dan geeft een fellere kleur en betere dekking.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. p.s. Ik zou als ik jou was overstappen op Wordpress. In Nl gaat het helemaal om wordpress en hier vind je ook makkelijk medebloggers die bloggen over het zelfde onderwerp. Voor hen is het ook makkelijker in contact te komen met je, je berichten te liken en erop te reageren. Is even wat werk maar is het wel waard. Ik wilde net je blog volgen bijv. en dat kan nu dus niet.

    BeantwoordenVerwijderen