maandag 25 september 2017

Review: Garnier Ultra lift Dagcreme


Een dagcrème is de basis voor een nieuwe en frisse. Ook al je make-up gaat dragen is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Daarnaast vind ik een SPF in een dagcrème erg fijn, vooral met mijn lichte huid die zo ontzettend snel verbrand.Garnier heeft altijd een mooie uitstraling als het gaat om verpakking en producten. Ze gebruiken mooie frisse kleuren en zien er vaak heel jong en verzorgd uit.


Daarnaast bevatten de verpakking ontzettend veel interessante informatie voordat je een keuze begaat in het aankopen van jouw verzorgingsproduct.


Naast alle eigenschappen van het product wordt ook aangegeven voor welke leeftijd het product geschikt is. En ik zie dat het voor mij nog absoluut niet geschikt is. Dus dit zal ook wel even weer mijn laatste potje zijn voor de komende tijd. Ik heb hem dan ook niet aangeschaft voor mijn rimpels, die ik niet tot nauwelijks heb. Ik heb hem vooral aangeschaft voor de fijne en verzorgende textuur en voor de goede SPF verzorging die het product bevat. Want met dit product kan ik gedurende een zonnige dag gewoon niet verbranden. 

Het product doet een aantal belofte die ik natuurlijk niet volledig kan beoordelen.
Het maakt de huid gladder, dat is iets wat hij zeker doet. Of het de rimpels vermindert, geen idee.
Het voorkomt en vermindert pigmentvlekken ook daar kan ik geen goed oordeel over geven.
Het verstevigt de huid, dat doet hij zeker. Ik heb wel het idee dat het allemaal net iets strakker is.
Laat je stralen, dat doet hij ook. Hij verzorgt je huid mooi en geeft een fijn gevoel aan je huid. 


Het potje is in de vorm van een leuk bolletje en knalrood. De meeste anti age producten van welk merk dan ook hebben van wel de rode kleur, de kleur komt in dat soort producten altijd wel terug.


De crème heeft een hele fijne substantie. Het is niet een hele dikke crème, maar ook niet heel waterig. Het geeft een fijn en verzorgend gevoel en zorgt er mooi voor dat mijn droge voorhoofd van de winter, veranderd in weer een mooie egale huid. De geur van het product is ook erg fijn. Het heeft een zachte en warme geur, een totaal niet storende geur als je niet zo van geurende producten houdt.

Al met al ben ik zeer tevreden met dit product en hoop ik dat hij over 6 jaar nog steeds verkocht wordt of misschien nog wel een betere variant. Voor nu maak ik het potje op en ga ik over op een crème die wel geschikt is voor mijn leeftijd en mijn huidtype. Ik zag dat Garnier weer een aantal nieuwe lijnen heeft, dus daar zit vast weer zo'n fijne crème als dit tussen. Ik ben zeer tevreden over deze crème en zal hem dan ook absoluut aanraden aan iedereen. Het laat geen vette laag achter en je krijgt er geen glimhoofd van.

Heb jij een goede aanrader voor mij op het gebied van dagcrème?
Veel liefs, DanielleGeen opmerkingen:

Een reactie posten