woensdag 27 september 2017

Review: Catrice Brown Collection (1/2)


Ik kwam een tijdje terug vijf nieuwe toffe nagellakjes tegen van Catrice. Ik kocht twee mooie kleuren van en daarvan review ik vandaag helaas maar één. De ander kun je later nog eens verwachten.Het najaar begint alweer bijna en dat betekent dat allerlei merken komen met leuke najaarscollecties. Zo ook Catrice heeft het assortiment weer een frisse look gegeven en een aantal mooie nieuwe producten toegevoegd, maar ook een aantal mooie producten laten verdwijnen.

Deze prachtige collectie hebben ze onder anderen aan hun assortiment toegevoegd.
 De Brown Collection

Afbeeldingsresultaat voor catrice brown collection

Ik kocht daarvan de eerste en de middelste kleur en je ziet vandaag een review van de middelste kleur, genaamd 03 Goddess of Bronze.


Ik vind de kleur echt zo ontzettend gaaf. Het heeft echt een mooie brons kleur en hoop dat dat effect ook mooi op de nagels te zien zal zijn. 

De vormgeving van de nagellak vind ik ook weer erg mooi. De rosé gouden dop past echt perfect bij deze collectie en maakt het potje echt helemaal af. Ik vind het er heel stijlvol eruit zien. Naast de normale nagellak collectie staat de C en de A mooi verwerkt op de voorkant van het potje. 


Ik schrok even toen ik het potje wilde open maken. Ik dacht dat de dop stuk was, maar beide varianten deden precies hetzelfde dus ik denk dat het zo hoort. Ik begrijp niet helemaal waarom ze dit op deze manier gedaan hebben. Gelukkig hebben ze er een mooie dop overheen gedaan, waardoor je dit totaal niet ziet. De flacon openmaken wil dus alleen op deze manier.Het blijkt dat deze nagellak dus veganistisch is, wat wel weer een pluspunt is voor Catrice natuurlijk.
De nagellak is vrijwel hetzelfde als elke Catrice nagellak en heeft het welbekende kwastje. Het kwastje heeft een mooie breedte, waardoor je het perfect in twee streken kan lakken. Een tweede laagje bij deze nagellak is wel en aanrader. De nagellak dekt heel goed, maar kan wel een wat streepachtig effect achter laten. Om dat mooi egaal te krijgen heb ik nog een laagje aangebracht, wat er net wat mooier uit ziet.


Al met al ben ik zeer tevreden over deze nagellak. Het blijft niet een eeuwigheid zitten,maar dat belooft het je ook niet. Ik vind het effect heel gaaf en denkt dat het een perfecte herfstkleur zal zijn. 
Ik ben er blij mee en ga deze nog heel vaak dragen.

Wat vind jij van bruintinten op je nagels?
Veel liefs, Daniëlle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten