zondag 10 september 2017

Persoonlijk: Hoe nu verder?


Ik schrijf nu al heel wat jaren artikelen op Theloveforpink.nl
Telkens heb ik momenten dat ik er enorm veel tijd aan kan besteden en wil besteden, maar er zijn ook momenten dat het even stil is en dat het even niet meer lukte.
Sinds juni ben ik weer begonnen om het 6 dagelijkse bloggen weer op te pakken. Ik merk dat ik het erg belangrijk vind ik 6 dagen in de week een artikel voor jullie online te hebben. Ik heb wel geprobeerd om minder artikelen per week te plaatsen, maar ik vind dit niet passen bij mijn blog en mijn instelling hierin. Ik wil iets neerzetten wat kwalitatief goed is, vaak zeggen ze dan dat je beter wat minder artikelen online kunt zetten. Maar ik ben daarin lekker eigenwijs. 

Na de vakantie begint natuurlijk het 'normale leven' weer, er is weer een normale structuur en er moet weer gewoon gewerkt worden. Ik hoop van harte dat ik dit goed kan combineren met mijn baan. 
Ik heb deze vakantie goed de tijd gehad om bepaalde artikelen vooruit te werken, zodat ik gewoon een opstapje heb als het even weer een moment druk is. Daar staan er wat artikelen klaar en blijf ik in mijn ritme en structuur. 

Hoe gaat het er uit zien:

Maandag: Persoonlijk of lifestyle artikel

Dinsdag: Beauty artikel

Woensdag: Food, fashion of woon artikel

Donderdag: Beauty artikel

Vrijdag: Video of beauty artikel

Zaterdag: Beauty artikel


Dit is wat je wekelijks van mij kan verwachten. Heb jij nog een leuke tip voor een artikel of video, laat dat mij vooral weten. Dan kan ik kijken of ik daar iets mee kan doen!
Daarnaast blijven tips over mijn blog natuurlijk ook van harte welkom!

Volg jij Theloveforpink al op de verschillende social media kanalen?1 opmerking: