zondag 17 september 2017

Lifestyle: Mijn meest gebruikte apps


Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon met Android of IOS systeem. Hierop kun je veel verschillende apps downloaden. Dit loopt uiteen van een saai mail programma tot vreselijke verslavende spelletjes. Ik zet een aantal van mijn meeste gebruikte apps op een rijtje voor jou !
Iedereen kent wel de standaard social media apps en die gebruik ik dagelijks ook met veel liefde. Maar die deel ik vandaag niet met je..

Afbeeldingsresultaat voor pixlr

Een groot favoriet van mij is Pixlr. Hiermee kun je foto's bewerken op prachtige manier. Je kunt er toffe layers aan geven of hele mooie frames. Je kunt er alles mee. Het geeft je foto's net even een mooie touch, voordat ze op Instagram of Facebook belanden. Ook vind ik het erg leuk om hier collage's mee te maken. Voor het maken van prachtige foto's is een goede telefoon ook erg belangrijk. De Samsung Galaxy Note 8 is daar een prima voorbeeld van. Een goede telefoon, met zelfs twee camera's ..

Afbeeldingsresultaat voor scoupy


Ik ben een enorme koopjesjager en Scoupy helpt mij daar graag bij. Je scoort leuke producten voor een leuke prijs en soms zelfs gratis. Tot nu toe heb ik al €11.95 verdiend met Scoupy. Wel is het zo dat je eerst een product moet kopen en dan de bon moet inscannen. Je hebt geld dan ontzettend snel op je rekening staan! Ik vind het echt een geweldige uitkomst. Wel moet je goed naar de voorwaarden kijken en of het bij elke winkel mogelijk is om het product aan te schaffen.

Afbeeldingsresultaat voor duolingo


Ik ben enorm snel verslaafd aan spelletjes op mijn telefoon, dus dat heb ik er allemaal afgegooid. Daarvoor zou de Galaxy Note 8 wel heel geschikt zijn, lekker groot scherm. Maar niet zo’n enorme tablet op je schoot. Ik heb een enorm leerzame app gevonden, die ik een klein beetje als een spelletje. Het is namelijk een app waarmee je een taal kunt leren, natuurlijk zul je niet aan het eind van de app vloeiend de taal kunnen spreken. Maar je kunt zeker wat zinnen zeggen en woorden begrijpen. Op dit moment ben ik bezig met Frans, ik vind dit een prachtige taal om te leren. Naast de app kun je het ook gewoon online leren, via hun website!

Afbeeldingsresultaat voor period calendar


Ik ben echt een controlfreak en mag dus ook graag altijd precies weten wanneer mijn maandelijkse periode begint en eindigt. Sinds het stoppen met de pil (nee, niet om zwanger te worden) proberen ik te kijken of ik een beetje een regelmatige cyclus heb. Ik vind het enorm handig. Ook denk ik dat het ontzettend handig is, als je wel graag zwanger zou willen worden. 

Daarnaast maak ik ook erg graag gebruik van de app van mijn energieleverancier Engie. Op die manier houd ik goed bij wat ik dagelijks verbruik. Ook de Google Analytics app gebruik ik dagelijks erg graag, om mijn statistieken goed in de gaten te houden. Maar ik begrijp dat deze niet voor iedereen erg interessant zullen zijn. Naast dat ik leuke apps heb ik het ook heel tof om leuke hoesjes om je telefoon te hebben, onlangs schreef ik over een enorm zoeteVoor mijn telefoon beginnen de hoesjes al weer wat te verminderen, maar voor de Galaxy Note 8, zijn ze natuurlijk nog upcoming en zijn de leukste hoesje nog verkrijgbaar.

Ik hoop dat ik je heb kennis kunnen laten maken met wat toffe apps !
Wat is jouw favoriete app?

Veel liefs, Daniƫlle


€€€

Geen opmerkingen:

Een reactie posten