dinsdag 5 september 2017

Lifestyle: Meer groen in huis + extraatje


Zoals jullie misschien wel weten heb ik best wat groen in huis, maar dan als kleur op de muur. Ik wil graag mijn huis vullen met mooie planten en een stuk groener maken. Vandaag heeft het artikel zelfs nog een leuk extraatje ! Dat lees je helemaal onderaan de pagina!
Ik ben echt heel slecht in het verzorgen van planten, maar het lukt me steeds een beetje beter. Dus nu heb ik de proef op de som genomen met deze prachtige Dracaena's. De Dracaena's komen van Het Beste van de Kweker. Er zijn drie kweker die dit bedrijf allemaal mogelijk maken. Elke kweker heeft weer zijn eigen kwekerij en zijn eigen soorten planten verkrijgbaar.

De Dracaena wordt door Kweker Pieter Vijverberg gekweekt, dit samen met de prachtige Phalaenopsis. Oké, dat laatste klinkt wel heel moeilijk. Maar het is een prachtige Vlinderorchidee.

Het Beste van de Kweker heeft een prachtig assortiment aan verschillende planten en zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Ook vind ik de prijzen totaal niet duur. Maar goed gauw weer terug naar mijn prachtige planten.


De planten komen in een mooie beschermde doos, waar goed op staat hoe je het product kun uitpakken. Hier wordt een Orchidee afgebeeld, omdat die net iets meer zorg nodig heeft bij het uitpakken. Maar voor elke plant is deze instructie net zo belangrijk.Naast de prachtige planten zijn er ook ontzettend mooie potten en zakken verkrijgbaar. Hier zie je de Paperbag. Deze kun je makkelijk omrollen naar de gewenste lengte en daarbij komt een mooie bruine kleur naar voren. Persoonlijk vind ik dat altijd erg mooi staan bij een groene plant. 


De plant zit nog eens goed ingepakt in een luchtdoorlatend zakje. Hierdoor krijgt de plant genoeg zuurstof en heb jij niet overal de potgrond liggen. Het zakje is makkelijk open te maken door het knoopje los te maken. Dit kan natuurlijk ook op een minder nette manier door het er gewoon om weg te scheuren, maar ik weet niet waar je de potgrond dan heb liggen. 


Mijn planten waren niet zo groot, dus ik heb de zakken best ver omgerold en er zelf een klein stukje afgeknipt. Anders was het omrollen totaal niet mogelijk. Of ik ben te voorzichtig..


Ik vind ze echt zo gaaf. De zak eromheen is echt een perfecte match en laat dat groen nog meer knallen. Ze blijven ook perfect recht staan en daar hoef je totaal geen moeite voor te doen.Op de website van Het Beste van de Kweker worden nog een aantal handige tips gegeven voor de verzorging van de verschillende planten. Waaronder deze mooie Dracaena's. 
Ik ben een held in verzorgen, dus dat ik voor mij wel erg belangrijk om even goed door te lezen.
Ik vind het blad van deze planten echt prachtige. Het mooie goud met groen, ze hebben niet voor niets de naam Golden Coast.


Ik vind ze echt prachtig. Ze staan enorm mooi op onze sidetable en maken ons huisje steeds meer af.
Ik vind dat planten altijd erg veel gezellig en rust brengen in huis. 
Een absolute aanrader is het om online je planten te bestellen bij Het Beste van de Kweker. 
De producten worden met zorg geleverd en zijn kwalitatief erg goed!

Deze Dracaena Golden Coast shop je al per twee voor €15.
Misschien dat ik zelfs de grote variant nog wel ga aanschaffen, deze kost per stuk €15

En ik mag jullie blij maken met een leuke kortingscode. Als je vandaag je planten shopt krijg je 20% korting ! Je kunt shoppen tot 1 oktober 2017 met de volgende code: theloveofpink20

Naast alle prachtig groene planten hebben ze ook hele kleurrijke Orchideeën en Anthurium kamerplanten. Dus neem zeker eens een kijkje op de website van Het Beste van de Kweker!

Heb jij planten in huis?
Veel liefs, DanielleDit artikel bevat producten die ik heb gekregen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten