zondag 3 september 2017

Lifestyle: De zwaarste klus van het jaar

Merry merry X-mas everybody
Photo credit: zilverbat. via Foter.com / CC BY-NC
De afbeelding zegt denk ik al genoeg. Tja, naast dat de pepernoten alweer in de winkels liggen, begint voor de meeste bedrijven ook alweer de tijd aan te breken om de kerstinkopen te doen.

Het is nog lang niet zover zul je wel denken, maar toch is het alweer september. Dat betekent dat het nog maar een kleine vier maanden duurt voordat het alweer december is en we weer alles uit de kast mogen trekken.

Je weet misschien al wel een beetje waar ik naartoe wil, namelijk: Kerst. Ik heb in de afgelopen jaren al meerdere malen ontzettend leuke en minder leuke kerstpakketten mogen ontvangen. En er wordt toch wat op los geklaagd over hoe goed of hoe slecht mensen hun kerstpakket wel niet vinden.

Voor elk bedrijf is het elk jaar weer een moeilijke klus om een goed en volwaardig kerstpakket samen te stellen. Hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat iedereen tevreden is. Nou, ik zal je vertellen: je kunt nooit iedereen tevreden stellen. Er is altijd wel iemand die het niets vindt en er is altijd wel iemand die het geweldig vindt. Vaak kun je ook wel goed zien of het pakket is samengesteld door een vrouw of een man.
hodling present hand
Photo credit: Foter.com
Afgelopen jaar had ik namelijk een ontzettend leuk kerstpakket, met leuke woonaccessoires en een wijntje met wat knabbels. Heel simpel, maar ontzettend leuk.
Ook heb ik wel eens een kerstpakket gehad waar allerlei etenswaren in zaten, waarvan je niet eens wist dat het bestond. Oke, dat is misschien overdreven, maar vaak vind ik dat persoonlijk de wat mindere pakketten.

Geef jij jezelf als ondernemer eigenlijk een kerstpakket? Zelf doe ik het niet, maar waarom zou dat niet kunnen eigenlijk. Via Kerstpakkettenplaza kun je ontzettend leuke kerstpakketten bestellen.
Van de traditionele food pakketten tot leuke bonnen. Ook hoef je er niet een fortuin voor uit te geven. Je hebt bijvoorbeeld al een leuk Rituals presentje voor €9.95. Dat is toch al leuk om je personeel, collega's of jezelf even in het zonnetje te zetten.

Ik ben wel benieuwd wat jouw leukste en minste kerstpakket ooit was?
Laat het me zeker even weten!

Veel liefs, Daniëlle

€€€

1 opmerking:

  1. Een Rituals cadeautje is inderdaad goed te doen qua prijs. En het heeft een luxueuze uitstraling vind ik altijd.

    BeantwoordenVerwijderen