dinsdag 19 september 2017

Fashion: Stamboom ketting + WIN ! (Gesloten)


Als producten op deze manier verpakt zitten vind ik dat echt enorm schattig. Nu hopen dat de inhoud ook zo mooi is, als de buitenkant. We gaan het zien!
Aan de binnenkant van het doosje zit dit onwijs toffe stamboom kettinkje. Het is een ketting waarbij je je stamboom kunt verwoorden. Ik heb er persoonlijk voor gekozen om de namen te veranderen in woorden, omdat ik het niet echt passend vond bij mijn familiesituatie.

De steentje die erin zitten staan voor de verjaardagsmaanden van de personen waarvoor ze symbool staan. Februari heeft een Amethist, dat is de roze variant. September heeft een Saffier dat is de donkerblauwe steen. December is een Topaas en dat is de rechter lichtblauwe steen.De hanger is heel dun net als het kettinkje is. Persoonlijk vind ik dat erg mooi, ik hou van fijne kettingen en armbanden. Het zilver is ook echt prachtig.Je kunt de ketting op twee manieren dragen. Iets korter, waar mijn voorkeur persoonlijk naar uit gaat. Of wat langer, dit vind ik wat minder mooi. Hierbij gaat de ketting snel onder mijn shirt zitten en dat vind ik er niet heel mooi uitzien. Maar gelukkig zitten er daarvoor twee haakjes aan.


Al met al ben ik zeer tevreden met de ketting. De ketting komt van Names4ever, waar ze nog veel meer toffe kettingen hebben. Daarnaast is deze ketting ook verkrijgbaar in een mooie gouden kleur.
Voor de ketting met drie diamanten en drie namen betaal je €67.95. Je kunt de tekst 'Love Never Ends' dan veranderen in bijvoorbeeld de namen van je kinderen. Bij mij staan de diamanten voor mijn ouders en broertje en de daarbij behorende tekst.

Ik mag een kettinkje weggeven !
Wat moet je daarvoor doen?

Like de Facebookpagina van Names4ever
Like de Facebookpagina van Theloveforpink

Laat hieronder even weten dat je meedoet met een geldig mailadres en je maakt al kans!

Ik vind het een erg mooie ketting, maar ik weet niet of ik hem persoonlijk dagelijks zou dragen. Misschien bij bepaalde gelegenheden, waarbij hij passend is. maar voor dagelijks vind ik de hanger net iets te groot en opvallend. Maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk. Shop nu je ketting op Names4ever .

Wat vind jij van dit soort kettingen?
Veel liefs, DanielleDe winnaar van de winactie zal op 4 oktober bekend worden gemaakt. 
De winnaar word wegens privacy persoonlijk gemaild. 
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

2 opmerkingen: