dinsdag 29 augustus 2017

Review: Softcase Sweet Sensation


Telefoonhoesjes je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Daarnaast heb je ook genoeg webshops waar je de hoesjes kunt krijgen. Maar zijn die ook allemaal zo goed.Vandaag een review van een Samsung Galaxy hoesje, zelf ben ik helemaal een Samsung persoon en heb echt helemaal niets met Iphone. Dat is natuurlijk geheel persoonlijk.Het hoesje vind ik er elf ontzettend mooi uitzien. Het kleurgebruik is heel snoepig, met prachtige pasteltinten. Het zijn wel kleurtjes waar ik enorm van houd. Het geeft een leuk effect. 

Het is een Softcase hoesjes en het is gemaakt van TPU. TPU kun je vergelijken met siliconen, alleen heb je bij een siliconen hoesjes sneller dat een hoesjes gaat uitreken en dan niet weer terug komt in zijn oude staat. Dat is mijn TPU wel het geval, het is een enorm stevig materiaal.

Het hoesje zit strak om de telefoon heen en kan nergens heen. Het hoesje voelt erg fijn aan en ligt ook goed in de hand. Je hebt er goed grip op en is totaal niet glad.


Er zit een mooie dikke rand op die zorgt voor net iets meer weerbaarheid. Toch adviseer ik wel om een folie of glasplaat over je scherm te laten zetten. Want een ongeluk zit in een klein hoekje en daar is dit hoesjes niet bestand tegen. 


Het kleine minpuntje vind ik de letters die je op de achterkant door het patroon heen ziet. Ik vind dat niet kwalitatief geweldig ogen. Maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik kan ontdekken. 

Al met al vind ik het een ontzettend leuk hoesje en ben ik er zeer tevreden over. Het hoesje is van Hoesjes outlet, daar hebben ze voor ontzettend veel telefoons een ontzettend tof hoesjes. Zelfs al Samsung Galaxy S8 hoesjes. Daarnaast is er genoeg keuze voor iedereen van Softcase tot hardcover voor ieder wat wils. 

Dit hoesje heeft de leuke naam 'Sweet Sensation' en kost €9.99 !
Wat ik een mooie prijs vind voor een telefoonhoesje. 

Veel liefs, Daniƫlle


Deze review bevat producten die ik heb gekregen.

4 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk hoesje :)! Wel jammer van die tekst door het patroon inderdaad.
  Xxxx, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk zoet hoesje, heel lief en cute! Hij had iets minder doorzichtig mogen zijn inderdaad, maar verder is hij heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van die letters op de achterkant. Ze hadden dat volgens mij wel iets subtieler kunnen wegwerken. Verder wel een schattig hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen