maandag 28 augustus 2017

Review: MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter


Highlighters het is een trend wat nog steeds aanhoud en hopelijk ook nog wel even zo zal blijven. Ik ben namelijk gek op highlighter. Je hebt drie weken geleden de reviews al kunnen lezen van de roze en lila variant van de Action. En nu laat ik jullie één zien van MUA.

MUA is een merk wat mij niet zo aantrekt als ik in de drogisterij sta. Maar toen ik deze opvallende highlighter zag, wel eventjes. Ik dacht die moet ik testen en toevoegen aan mijn stash. 
Ik had namelijk al wel een roze en een goudgele highlighter. Maar een warme highlighter zoals deze had ik nog niet, dus die moesten we maar snel even toevoegen. 


De highlighter heeft een mooie patroon in zich en het lijkt ook dat het best veel product bevat, 8,5 ml.
De verpakking vind ik verder een beetje saai en totaal niet bijzonder. Maar misschien is daar ook wel bewust voor gekozen om de highlighter er mooi uit te laten springen. 
Want die komt op deze manier wel erg mooi naar voren. Verder vind ik de uitstraling een beetje goedkoop, wat het product natuurlijk ook is. 
De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter kost €5.99


De highlighter heeft ontzettend veel pigmentatie. Alleen is deze wat lastig met de camera op te pikken. Je ziet een mooie warme gloed met een gouden shimmer. 
De naam van de highlighter is Radiant Cashmere, op zich een mooie passende naam. Op je gezicht is hij echt prachtig. Hij geeft ontzettend mooi diepte aan je gezicht. Daarna krijg je een gezonde glow, die niet heel opvallend is. Maar wel genoeg opvallend. Je kunt hem goed opbouwen naar jouw hoeveelheid highlighter. Ik gebruik deze highlighter ook erg graag onder het wenkbrauwbot, op het puntje van mijn neus en in mijn cupidoboog. Dat geeft een mooi glanzend en gezond effect. Op het eerste oog leek de highlighter mij iets te donker voor mijn lichte huid, maar die hele donkere tint komt op een mooie lichte manier terug. Het is een highlighter die pas bij elke huidskleur.

Ik ben echt ontzettend te spreken over deze highlighter en ik kan hem iedereen ontzettend aanraden. Het is een highlighter die gewoon in iedereens stash zou moeten zitten. Prachtig! 
MUA is verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Wat is jouw favoriete highlighter?
Veel liefs, Daniëlle3 opmerkingen: