maandag 21 augustus 2017

Review: Miss Sporty My BFF Lipstick


Vandaag een review van een super budget lipstick. Namelijk van het merk Miss sporty. Miss sporty heeft een mooie lijn met My Bff Lipsticks bestaande uit 10 prachtige kleuren. Waarvan ik één voor jullie ga reviewen. 
Ten eerste de verpakking. De verpakking ziet er ontzettend leuk uit. Mooi met de transparante verpakking, dat geeft een leuk effect. Ook past het goed bij de lipstick, want deze zijn licht glansend. 
Eén nadeel vind ik de vreselijk grote sticker die er op moet zitten. Eigenlijk vind ik dat de mooie verpakking van het product zwaar verpesten, maar goed alles voor de veiligheid. En ze moeten het bij de kassa natuurlijk wel kunnen scannen. Ik heb de kleur 104 My Delicate Nude. 
Ik vind het een oud roze kleur, met een mooie warme ondertoon in zich. Het zorgt voor een kleur die net even anders is dan je eigen lipkleur. Niet heel opvallend, maar toch wel wat op je lippen hebben. De lipstick heeft een mooi pigmentatie en brengt heel fijn aan. Ik vind de ronde vorm van de lipstick wel even wennen. Ik vind het altijd erg fijn om met een punt te werken, dan kan ik het vaak net iets netter. Maar op zich werkt dit heel goed. De kleur is heel mooi roze en mooie snoepige tint. Maar ook niet te, zoals Candy Yum Yum van Mac is. Op de lip zie je ook goed dat het een mooie romige tint is. Hij voelt zacht aan en droogt je lippen totaal niet uit. Ik vind een go to lipstick, die je altijd in je tas kan hebben als je er net even iets opgetut uit wilt zien. 

Ik vind het een fijne lipstick en vind het zeker weten een aanrader. De lipstick is verkrijgbaar bij onder andere Etos en online via bol.com. De lipstick kost €4.99

Wat is jouw Go To lipstick?
Liefs, Daniëlle

2 opmerkingen: