donderdag 31 augustus 2017

Review: LoveLife collectie


Een tijdje terug kreeg ik een super lief cadeau. Het was de hele lijn van Lovelife, wat verkrijgbaar is bij de Action. Ik kreeg het overigens niet van een bedrijf of de Action.
Ik had het zelf nog nooit zien staan bij de Action, dus ik ga er volledig blanco in.






De producten die ik heb zijn de handcrème, bodyscrub, peel off masker, showergel en een handzeep. Ik heb het idee dat er ook nog wel een bodycream/bodybutter van is. Maar deze heb ik zelf niet en is mij ook nog nooit opgevallen bij de Action. 

Ik vind de kleur van deze lijn erg mooi. Het ziet er vrolijk en fris uit. Daarnaast zien de verpakking er ook prima uit, niet heel luxe. Maar wat wil je ook met Action producten. 
Doordat ik het gekregen heb weet ik de prijzen niet. Maar na wat goed research ben ik erachter dat het peel off masker €0,58 kost, de handcrème €0.99, de handzeep €0.99 en zo ook de douchegel en bodyscrub. 






Naast de mooie kleur van deze lijn, heeft de hele lijn allemaal verschillende quotes op de verpakking staan. Wat het een leuk en uniek product maakt. Ik vind het een enorm leuk idee. 
Daarnaast is de combinatie van het blauwe met de zwarte letters erg mooi en stijlvol. 


De handzeep ruikt enorm fris en heeft toch ook weer iets fruitigs. Ik vind het persoonlijk een erg lekkere geur. Verder is het een prima handzeep, verder niets bijzonders of unieks. 



De showergel is exact hetzelfde als de handzeep. Je zou haast denken dat ze hetzelfde zijn alleen dan in een andere flacon gestopt. Toch is de showergel iets vloeibaarder. De geur is verder exact hetzelfde, maar dat is ook wel logisch als je één lijn maakt. 


De scrub heeft een hele andere kleur dan dat ik verwacht had. Het bevat hele subtiele scrubdeeltjes, die toch goed hun werk doen. Het voelt een beetje als heel fijn zand. 
De scrubdeeltjes zijn van walnoot en verwijderen goede dode huidcellen. 



De handcrème is van een fijne dikke substantie. Het is een fijne handcrème, die net als de rest van de lijn heerlijk fris ruikt. De handcrème bevat sheabutter en aloë vera, voor zachte handen en een soepele huid. Hij doet op zich prima zijn werkt, maar ik merk toch wel dat een Dove of Nivea crème net iets meer doet voor mijn handen. Maar op zich maakt hij ze heerlijk zacht. 


Het peel off masker bevat uit twee maskers. Je kunt er dus tweemaal plezier van hebben. Het masker bevat aloë vera en jasmijn-extract, dit zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen. 


Het masker heeft en plakkerige textuur en is gehele transparant. Je moet dus goed kijken of je je gehele gezicht hebt gehad. Op zich is dat prima zichtbaar door de glans die het product heeft.
Het masker zou ongeveer 10 tot 15 minuten moeten zitten. Bij mij waren na 15 minuten nog niet alle delen droog, waarschijnlijk omdat ik daar teveel product heb aangebracht. Ik heb dat even nog een paar minuutjes extra gegeven en heb het toen van mijn gezicht getrokken. Op een aantal plekken bleef het hardnekkig aan mijn gezicht zitten, daar heb ik met lauwwarm water het van mijn gezicht gewassen. Mijn huid voelt na gebruik van het masker erg zacht aan, wel werd ik er zo rood als een tomaat van. Maar dat heb ik na elk masker eigenlijk wel, ik heb dat even de tijd gegeven totdat ik weer andere producten heb aangebracht. 

Ik vind het een ontzettend leuke lijn. Het is een leuke lijn om cadeau te doen of krijgen. Het heeft een heerlijke frisse geur, die wel wat geparfumeerd is. Daar moet je wel van houden. 
De producten zijn niet zoals een luxe product is, maar ze doen prima hun werk voor de prijs die je ervoor betaald. Ik ben absoluut tevreden. 

Heb jij deze lijn wel eens getroffen bij de Action?
Veel liefs, Daniëlle

3 opmerkingen: