dinsdag 8 augustus 2017

Review: Lidl Mini Chopper


Een tijdje terug zag ik deze Mini Chopper bij de Lidl in het schap staan. Ik loop al een hele poos te roepen dat ik graag één wil hebben, om lekker zelf receptjes te kunnen maken. Dus ik kocht uiteindelijke de Mini Chopper van Lidl voor €11,99.
De chopper is niet heel mini als dat hij genoemd wordt. De chopper bestaat uit vier onderdelen, waarvan je de beschermkap ook nog van de snijders kunt halen, dus eigenlijk vijf onderdelen. 
De Mini chopper is verkrijgbaar in 3 kleuren en ik heb hem gekocht in het blauw. Daarnaast was hij er ook nog in roze en groen. 


De hakmolen is makkelijk in elkaar te zetten en door een drukbeweging op het blauwe onderdeel gaat de chopper aan. Door tegelijkertijd de turbo knop in te drukken gaat hij nog sneller draaien. Voor nog sneller en fijner resultaat. 


Mijn eerste poging was een uitje hakken. Ik heb daarbij nog het beschermkapje om de messen laten zitten. Maar had dat achteraf niet moeten doen. Want dit is het uiteindelijk resultaat geworden. Totaal niet zoals op de verpakking een uitje gesneden is. Het ui blijft telkens op de beschermkap liggen en komt daarmee niet langs de snijders.Ik had hem al bijna terug gebracht totdat ik de beschermkap verwijderde en het nogmaals probeerde met wat worteltjes. De beschermkap schuif je er vrij makkelijk vanaf, je moet dan wel extra goed oppassen met de snijders.En dan krijg je dit perfecte resultaat. Hij doet het dus wel. Ik begrijp dan niet helemaal waar de beschermkap voor is. Alleen voor het opbergen lijkt me ook weer een beetje overbodige luxe. Maar goed dat zal wel aan mij liggen. Ik ben ready om een aantal lekkere dingen te maken. Heb nu al zin om een tomaten tapenade of iets dergelijks te maken. Als je iets wil zien laat dat gerust weten, dan ga ik kijken of ik dan in elkaar kan flansen en kan testen voor je.

Dus ik hoop binnenkort een receptje te maken waarbij ik de chopper goed kan gebruiken.
Ik ben er tot nu toe heel blij mee, ondanks dat ik hem bijna terug had gebracht naar de winkel. 
Ontzettend handig en werkt lekker snel, echt een aanrader voor €11,99. 
In mijn Lidl waren er nog een heleboel dus kijk zeker even bij jouw Lidl of online. 

Maak jij gebruik van keukenmachines?
Liefs, Daniëlle2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit heel leuk zeg! Als ik hem bij de lidl in de buurt zie liggen neem ik hem zeker mee!

    BeantwoordenVerwijderen