woensdag 23 augustus 2017

Review: Kruidvat Footspa Voetscrub


Een voetscrub, eigenlijk moet ik er niet aan denken om mijn voeten hiermee in te masseren. Maar toch heb ik het gedaan. Ik deel graag mijn ervaring met jullie.

Ik kocht een tijdje terug deze voetscrub van Kruidvat. Ik heb namelijk richting de zomer en gedurende de zomer ontzettend last van velletjes aan mijn voeten. Heerlijke informatie om te weten. 
Om deze velletjes te voorkomen en weg te krijgen leek het mij goed om mijn voeten te gaan scrubben en extra goed te voeden. Ik deed dat eerder al met de Kruidvat FootSpa Voetbutter
Mijn mening over dat product kun je lezen in de daarbij behorende review. 


De voetscrub bevat walnoot wat de geur er niet lekkerder op maakt. Ik vind het echt vreselijk ruiken dit product, maar goed je gebruikt het ook niet voor de geur. Moet je maar weer denken, maar toch vind ik dat altijd wel een belangrijk onderdeel van een product. 

De verpakking van de voetscrub is niet heel bijzonder. Er is gebruik gemaakt van prima kleuren en goed passend bij het producttype. Maar verder niets bijzonders. 


De voetscrub is een dikke substantie met vrij harde korrels erin. Het zijn verschillende soorten deeltjes, die wel echt diep en grondig scrubben. 
Ik vind het alleen wat lastig hoe je dit moet doen. Ik heb het product namelijk onder de douche aangebracht, maar met je natte handen is het zo weer verdwenen. 
Of het werkt weet ik niet zo goed. Zodra je velletjes heb haalt hij de velletjes absoluut grondig weg. Maar het effect preventief is niet heel opvallend. 

Daarnaast is het wel fijn om de twee producten te combineren. Omdat de scrub toch best grondig reinigt is het goed om je voeten daarna weer goed te verzorgen. Wel met een speciale voetbutter natuurlijk. Ik zelf vind het prettig om de producten voor het slapen te gebruiken, zodat alles goed kan intrekken en mijn huid even kan uitrusten na de grondige scrub. 

Ik vind het op zich een prima product. Het is niet zo dat je hier nu direct voor naar de winkel moet rennen. Het doet op zich goed zijn werkt, het enige nadeel is de geur. 
Maar misschien is dat ook wel weer persoonlijk en vind jij de geur wel lekker. 

Gebruik jij voetproducten?
Veel liefs, Daniëlle


5 opmerkingen:

 1. Hm, fijn dat ik gewoon relaxt op mn stoel kan zitten en niet naar de winkel hoef om het te proberen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt zo geweldig.
  Bedankt voor uw beoordelingen.
  Ik zou het een proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe echt bijna nooit wat met m'n voeten.. Af en toe insmeren met crème voor het slapen gaan en dan sokken aan zodat het kan intrekken. Zou de nagelriemen van m'n teennagels vaker moeten oliën.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh ik zocht eigenlijk al een scrub die speciaal voor voeten was! Ik moet op mijn werk namelijk van die speciale werkschoenen aan met zo'n stalen neus en dat vinden mijn voeten niet zo leuk. Dus die kunnen wel wat extra verzorging gebruiken ;)
  Volgende keer als ik bij Kruidvat ben ga ik op zoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik scrub m'n voeten ook onder de douche, maar dan met een voetscrub van Rituals. Ik zet wel even de kraan uit en zet me neer op de badrand, dan kan ik m'n voeten rustig inmasseren zonder dat het product meteen in de afvoer verdwijnt. ;-)
  Voor het slapen gaan smeer ik, als ik eraan denk, m'n voeten in met Lemony Flutter van Lush.

  BeantwoordenVerwijderen