vrijdag 11 augustus 2017

Review: Glow & Highlights Palette (roze)


Zoals ik in het artikel van dinsdag al vertelde, ga ik vandaag de roze variant van de Action 'hype' highlighter ook reviewen. Over de lila variant was ik zeker tevreden, maar die tinten vond ik toch meer voor ooglooks dan voor op mijn wangen. Maar wat ik dan van deze variant.

Op de verpakking hoef ik vandaag niet uitgebreid op in te gaan, want dat heb ik in de andere review natuurlijk ook al gedaan. Het is simpel en goedkoop, maar de pans van de highlighter vind ik vrij groot en bevatten veel product. Voor weinig geld, €2.49


In dit palette zitten naar mijn idee meer de warmere tinten. Naar mijn mening tinten die ik zou kunnen gebruiken op mijn wang. Ook dit palette heeft natuurlijk weer namen gegeven aan hun kleuren. Daar valt jullie vast gelijk al op dat de eerste twee tinten gelijk zijn aan de eerste twee tinten in het lila palette. Deze hebben ze dus in beide palettes gebruikt.

Dit zijn Gentle Peony en Lush Terra. Twee prachtige rozige tinten en beide weer zo verschillend. 
Gentle peony is een oudroze kleur en heeft een mooie zachte tint als highlighter. Lush Terra is een mooie peach kleur en heeft wel wat van Sleek Rose Gold.

Daarnaast heb je Summer Sigh en Soft Sand. Summer Sigh is een gele highlighter, met een mooie gouden gloed. Soft Sand is ook een gele highlighter, maar veel warmer dan Summer Sigh. Deze gaat een beetje richting het brons. 

De andere twee tinten heb ik al behandeld in het vorige artikel, dus als je die graag wil bewonderen kun je dat hier lezen. 


Als ik zo naar deze tinten kijk dan vind ik dit echt highlihgters die ik zou gaan gebruiken voor op mijn jukbeenderen. Deze zijn mooi te combineren met een blush en bronzer en zullen daarin mooi overlopen. 

Van links naar rechts: Angel White - Pale Marble - Summer Sigh - Soft Sand - Gentle Peony - Lush Terra.

Ook hiervan zijn de swathces weer geweldig. Ze springen er echt gelijk uit en zijn stuk voor stuk prachtige gepigmenteerd. Ook dit palette is weer heel zacht en poederig, dus wees ook bij deze voorzichtig met het aanbrengen. Ze blijven de hele dag goed zitten. Wel vervaagd de kleur op den duur, maar de mooie glans blijft zeker de hele dag zitten. Al met al ben ik ook zeer tevreden over dit palette. 

Ik denk dat ik deze variant vaker zal pakken dan de lila variant. Maar zo is er voor ieder wat wils. 
Lees ook zeker even mijn vorige review, om te kijken welke variant nu het beste bij jou past. 

Wat is jouw favoriet?
Liefs, Daniƫlle

1 opmerking:

  1. Een paar weken geleden heb ik ze gespot bij Action. Ondanks dat het mooie pareltjes zijn, heb ik ze niet gekocht. Tsja, ik zit in een no buy periode... :-(

    BeantwoordenVerwijderen