maandag 7 augustus 2017

Review: Glow & Highlights Palette (lila)

Vandaag review ik net als vele andere bloggers mij al voor zijn gegaan, het Glow & Highlights Palette van de Action. Maar vind ik hem nu ook echt zo goed.


Ik review vandaag het Lila palette voor jullie. De palettes hebben geen naam, dus ik benoem ze even bij de kleur van de verpakking. Zaterdag kun je de review van de roze variant verwachten.

Het Lila palete heeft naar mijn idee wat meer koele tinten.


Wat ik wel heel tof vind is dat alle kleuren een naam hebben. Dit geeft toch het idee dat je een palette koopt, waar veel tijd en energie in gestoken is. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn natuurlijk. 


De uitstraling verder van het palette is wat goedkoop. Het is gewoon een plastic verpakking, waar eigenlijk niets bijzonder aan is. Alleen alle prachtige highlighters. 
Op het eerste oog vind ik het wel veel blauwe tinten, deze tinten zou ik niet snel op mijn jukbeenderen of onder het wenkbrauwbot aanbrengen als highlighter. Deze zou ik dan eerder gebruiken in mijn binnenste ooghoek. 


Bij het swatchen van het palette merkte ik al gauw dat de highlighter heel zacht zijn. Waardoor ik bij de eerste swatchs zelf er een flinke deuk in heb gemaakt. Dus pas daar goed mee op. 


Dit zijn de kleuren Purple Shadow en Mild Marble. Purple Shadow is een paarse tint, met een hele sterke blauwe gloed erover. Deze zou ik niet snel gebruiken op mijn wang, maar is natuurlijk wel heel gaaf bij een ooglook. De andere tint is wat witter en heeft een iets rozige tint in zich.


Dit zijn Subtle Tundra en Peaceful Calm. Subtle Tundra is een grijzige tint en heeft een zilverachtig effect. Peaceful Calm heeft bij het aanbrengen een groene gloed over zich. Ook deze tint zal ik dus niet snel gebruiken op mijn wang, maar eerder in een ooglook.


En dan hebben we nog Angel White en Pale Marble. Angel White is een witte highlighter, met een blauwe gloed over zich bij het aanbrengen. Pale Marble is een hele lichte roze tint en bij het aanbrengen komt deze roze tint nog meer naar voren. 

Van links naar rechts: Angel White - Subtle Tundra - Purple Shadow - Pale Marble - Peaceful Calm - Mild Marble

Al met al vind ik dit palette dus meer voor het gebruik bij ooglooks, dan om te gebruiken als highlighter op mijn jukbeenderen. Daarvoor vind ik bepaalde tinten, niet heel passend. De highlighters zijn stuk voor stuk er zacht en poederig en je moet ze dus ook voorzichtig aanbrengen. Anders heb je al gauw je hele gezicht onder de highlighters zitten. Daarnaast zijn de highlighters met twee vingervegen verdwenen op je arm, dus zullen ze op je gezicht het ook niet heel lang uithouden zal je dan denken. Maar dat doet hij juist weer wel, hij blijft gedurende de dag een prachtige glans houden op je gezicht. 

Voor €2,49 ben ik zeer tevreden over het palette. Het is zeker een palette die ik er nogmaals bij zal pakken, maar dan meer als ik een ooglook ga maken. Verder moet je bij het aanbrengen iets secuurder te werk gaan. Maar dat hebben we prima over voor €2.49. Zaterdag kun je de review van de roze variant verwachten.


Heb jij hem al gescoord?
Liefs, Daniƫlle2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een deuk! Dat verwacht je ook niet als je gaat swatchen. De glow is wel echt heel mooi, jammer dat het zo snel vervaagd...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een glow! Inderdaad misschien het mooiste bij een ooglook

    BeantwoordenVerwijderen