maandag 14 augustus 2017

Review: Garnier Ambre Solaire Clear Protect +


Het zonnetjes is de afgelopen dagen ver te zoeken geweest. Het was een poosje vrij bewolkt en regenachtig, maar nu moet toch echt dat mooie weer, weer langs komen. Want tja, na regen komt zonneschijn. Dus daar gaan we vanuit. Ik review vandaag een zonnebrand spray voor jullie. Ik ben enorm fan van de producten van Garnier. Ik gebruik de dagcréme ontzettend graag, maar ook de zonnespray en aftersun spray gebruik ik op dit moment. 

Ik ben zelf niet zo'n fan van zonnebrand creme. Ik vind dat niet fijn aanvoelen en gebruik daarom graag een spray. Voor de Ganier Ambre Solaire Clear Protect betaal je best wel een bedrag vind ik zelf. De SPF 15 kost €17.49 en de SPF 50 kost €17.99. Wat ik best wel veel vind. 

Ik heb van mezelf een erg lichte huid, dus ik vind een goede zonnespray ontzettend belangrijk en wil daar zeker wel wat meer voor betalen. Ik gebruik zelf altijd de SPF 50 en mijn vriend de SPF 15. Die is voor hem voldoende. Ik koop ook elk jaar een nieuw flesje, na een jaar kun je er niet meer van op aan of de zonnespray je nog steeds beschermd met SPF 50. Daarnaast scoor ik ze altijd in de aanbieding, elke drogisterij heeft wel een 1 + 1 actie tijdens de zomermaanden met Garnier producten. Dus dan betaal je voor één spray ongeveer €9,-


De flacon vind ik heel handig. Op zonnige dagen heb ik hem standaard in mijn tas zitten. Hij neem niet heel veel ruimte in en de dop beschermd de spraydop goed, waardoor het mij nog nooit is overkomen dat het is gaan lekken. 

Wat ik enorm fijn vind aan deze spray is dat het totaal niet plakt. Bij het aanbrengen voelt het wel even plakkerig aan, maar zodra het in de huid getrokken is voel je er niets meer van. Daarnaast kun je met de zonnespray ook het water in. Zelf ben ik dan altijd een beetje sceptisch over, dus ik spray mezelf na een duik in het zwembad gewoon nogmaals in. Maar het zou niet hoeven. 

De spray is ontzettend stevig en doet goed zijn werk. Zelfs als je hem mee hebt gehad naar het strand en er zijn wat zandkorrels tussen gekomen werkt hij nog prima. Ik heb nog nooit meegemaakt dat het gaat lekken. 


Ik had de spray voor een foto op mijn hand gedaan, maar dat ging als snel naar de andere kant van mijn hand en het begon gelijk te vervliegen en in te trekken. 
De spray geeft een voedend gevoel aan je huid, je huid wordt er wat zachter van en voelt heel fijn aan. Wel bevat het product alcohol, maar dat zorgt ervoor dat het product snel intrekt en de resten vervliegen. Daar maakt ieder zijn eigen keuze in, persoonlijk vind ik het niet zo'n probleem. 


Al met al ben ik al een hele tijd erg tevreden over de zonnesprays van Garnier Ambre Solaire. En ik zal deze zeker nog erg lang blijven gebruiken. Ik heb nog niet een andere zonnespray gevonden die deze kan overtreffen. 

Welke zonnespray gebruiken jullie graag?
Liefs, Daniëlle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten